ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

İlkbahar Çocuk Şenliği Yoğun İlgi Gördü

Elazığ Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak düzenlenen Anadolu Masal Evi İlkbahar Çocuk Şenliği coşku ile gerçekleştirildi. 

13 Mart 2022 00:15
İlkbahar Çocuk Şenliği Yoğun İlgi Gördü

Anadolu masal dinletisi, unutulmaya yüz tutmuş eski oyunlar, orff etkinliği, danslı gösteri, adam olacak çocuk gösterisi gibi etkinliklerin yer aldığı şenlik ve 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 101. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle düzenlenen resim sergisi büyük beğeni topladı.

Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen Anadolu Masal Evi İlkbahar Çocuk Şenliği’ne Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit ve çok sayıda aile çocuklarıyla katıldı.

Ücretsiz olarak düzenlenen İlkbahar Çocuk Şenliği'nde çocuklara pamuk şekeri ikramı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit düzenlenen etkinliğin ardından yaptığı açıklamada, “Bu salonu böyle kalabalık görmek, çocuklarımızı böyle mutlu görmek bize çok keyif veriyor. Biz çocukların ve gençlerin içerisinde olduğumuz zaman hem çok keyif alıyoruz mutlu oluyoruz hem de daha çok çalışma azmimiz geliyor. Buradaki arkadaşlarımızın hepsi bu işi gönüllü olarak yürütüyor. Anadolu Masalları projesi tüm Türkiye’de eş zamanlı yürütülen ve çok güzel sonuçlar alınan bir proje. Elazığ’da da bu projenin böyle aktif bir şekilde yürüdüğünü görmek beni çok mutlu etti ve heyecanlandırdı. Yurdun her tarafında çocukların bundan istifade etmesi beni çok mutlu etti. Ben bu programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Öğretmenliğin ana hedeflerinden birisi öğrencilere, velilere dokunmak. Şu an çok güzel bir uyum var. Bunu görünce çok mutlu oldum.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.