ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Büyükşehir Belediyesinden Kar Mesaisi

Meteorolojiden yapılan uyarı sonrasında gerekli bütün tedbirleri alan Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri hafta sonu yoğun bir şekilde devam eden kar yağışına anında müdahale ederek olası olumsuzlukların yaşanmasını engelliyor. 

14 Mart 2022 04:19
Büyükşehir Belediyesinden Kar Mesaisi

Malatya merkez ve 11 ilçede çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanları içerisinde bulunan ana arterler ile gurup yollarında çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

İl genelinde 718 mahallede yapılan çalışmalarla birlikte 80 mahallede yol açma, kar küreme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor. Kar temizleme ve yol açma çalışmalarını sürdüren ekipler, kar yağışının devam ettiği bölgelerde açılan yollar tekrar yağış ve tipiden dolayı tekrar kapanması ekiplerin işlerini daha da zorlaştırmakta.

Bir yandan yol açma ve kar küreme çalışmalarını gerçekleştiren ekipler bir yandan da gelen çağrılar doğrultusunda yolda kalan araçların kurtarılmasına yardımcı oluyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.