Malatya Polisi Kaçakçılara Göz Açtırmıyor
Malatya polisi tarafından kaçakçılık ve organize suçlarla mücadeleye yönelik yönelik çalışmalar kararlılıkla devam ediyor.
İlimizde son bir ay içerisinde kaçakçılığı önleme, izleme ve tespitine yönelik yapılan çalışmalarda 635.000 dal makaron, 2.500 kutu sigara filtresi, 2.160 mükerrer bandrol, 120 sigara sarma makinesi, 192 sigara tabakası 120 boş sigara kabı, 31 cep telefonu ve muhtelif adaptör, şarj kablosu, kulaklık ile 1 tabanca ele geçirildi. 10 şahsa 5607 "S.K.M."den yasal işlem yapıldı.
Ayrıca ilimizde meydana gelen Ateşli Silahla Kasten Yaralamaya Teşebbüs - Mala Zarar Verme olayının şüphelisi olduğu tespit edilen 2 şahıs KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Şahıslar sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Asayiş kategorisindeki diğer haberler

Uyuşturucu Tacirlerine Darbe Üstüne Darbe: 71 İlde Büyük Operasyon.

Malatya’da Aranan 4 Şahıs Yakalandı: Silah, Mühimmat ve Uyuşturucu Ele …

Hekimhan’da Otluk ve Ormanlık Alanda Yangın.

Çelikhan Yolunda Trafik Kazası: 4 Yaralı.

Malatya’da bir kişi, evinin önündeki asmanın altında ölü olarak bulundu.




.jpg)


