ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Rafadan Tayfa Elazığlı Miniklerle Buluştu

Türkiye’nin en çok ilgi gören animasyon çizgi filmi Rafadan Tayfa tiyatro ekibi, Elazığlı miniklerle buluştu. 

05 Nisan 2022 19:05
Rafadan Tayfa Elazığlı Miniklerle Buluştu

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Elazığ Belediyesi Ramazan etkinlikleri, vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Ramazan ayının 3. gün etkinlikleri kapsamında Rafadan Tayfa Çocuk Tiyatrosu miniklerle buluştu. Fuar ve Kongre Merkezi'ni aileleriyle birlikte dolduran minikler; Hayri, Mert, Kamil, Akın, Sevim ve Hale karakterleriyle birlikte şarkılar söyleyip dans ettiler.

Ailelerin de büyük ilgiyle izlediği Rafadan Tayfa ekibi çocuklara unutulmaz bir akşam yaşattı. Fuar ve Kongre Merkezi'ni dolduran vatandaşlar düzenlenen Elazığ Belediyesi Ramazan etkinliklerinin kendilerini çok mutlu ettiğini ve son derece keyifli vakit geçirdiklerini ifade ederek, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.

Elazığ Belediyesi tarafından kurulan stantta ise çocuklara patlamış mısır ve pamuk şekeri ikram edildi.

BU AKŞAM CENGİZ ÖZKAN SEVENLERİYLE BULUŞACAK

Her akşam 21.30’da başlayan Elazığ Belediyesi Ramazan programları kapsamında bu akşam (5 Nisan) Türk Halk Müziği sanatçısı, bağlama üstadı Cengiz Özkan sevenleriyle buluşacak.

ŞAİR VE YAZAR NURULLAH GENÇ 6 NİSAN'DA ELAZIĞ’DA

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerine, 6 Nisan Çarşamba günü de Şair-Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç konuk olacak.

TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “On bir ayın sultanı Ramazan ayının maneviyatının şehrimizde birlik ve beraberlik içinde coşkuyla yaşanmasına katkı sağlamak adına hazırladığımız Ramazan programlarımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” denildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.