ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Pusula Ökm ve Malatya Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi Arasında Protokol İmzalandi

Bir süredir iki kurum arasında devam eden görüşmeler sonrasında Fethi Gemuhluoğlu FL ile PUSULA ÖKM arasında öğrenci ve öğretmenlerine yönelik destekleri içeren işbirliği protokolü imzalandı. 

21 Nisan 2022 07:56
Pusula Ökm ve Malatya Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi Arasında Protokol İmzalandi

Malatya Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. A. Fatih Kocamaz protokol imzası için gelen ögrencilerimizle ülkemiz için katma değerli ürün üretiminin önemi ve onlara düşen vazifeler konusunda sohbet etti.

Protokole PUSULA ÖKM adına genel müdür Kocamaz ve FGFL adına Müdür Resul Çavdar imza attı.

Protokol kapsamında FGFL öğrencileri başta girişimcilik fikirlerini hayata geçirmek üzere TEKNOFEST, TÜBİTAK projelerini PUSULA ÖKM'de hayata geçirecekler. Bu süreçte İnönü Üniversite'sinin laboratuvar ve akademisyenlerinden destek alabilecekler.

Malatya Teknokent olarak daha önce de Malatya Anadolu Lisesi ile imzalanan benzer protokollerin ilimiz geneline yaygınlaşmasını ve gençlerimiz arasında girişimcilik, yenilikçilik, katma değerli ürün üretme farkındalığının artması için çalışmalarımız hızla devam edecek.

İş adamları ve firmalarımızı da bu gençlerin projelerine mentörlük yapmaları ve maddi katkı vermeleri için teknokente davet ediyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.