DEVA Partisi İl Yönetiminden BİMYAD’a Ziyaret
Gündem, 26 Kasım 2020 13:09DEVA Partisi Malatya İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Merkezini Ziyaret Etti.

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Merkezini Ziyaret Etti.
Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş ziyarette yaptığı açıklamada " Malatya İl Teşkilatı olarak kongremizi çok kısa bir zaman önce yaptık. Birçok ilde Kongrelerimizi yaparak 81 ilin 77’sinde İl Başkanlığımızı 973 ilçe de ise 493 ilçe başkanlıklarımızı kuruldu. Malumunuz Malatya ve Elazığ’da olan deprem ardından Covid-19 ve Pandemi döneminin başlaması birçok ziyaretlerimizi gerçekleştiremedik.
Maske ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde siz değerli basın derneklerimizi ve sahada çalışan basın mensubu arkadaşları ziyaret etmeye gayret gösteriyoruz. Malatya’da birçok sivil toplum kuruluşlarımız ve resmi kurumlarımız var. İmkânlarımız doğrultusunda STK ve kurumlarımızı ziyaret ederek istişare halinde oluyoruz.
Ülkemize Milletimize ve Malatya’mıza ne yapabiliriz nasıl faydalı oluruz çerçevesinde çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Çıktığımız bu kutlu yolda siz değerli internet basın medya mensubu arkadaşlarımızın da yanımızda olacağına cani gönülden inanıyorum."
BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek " Öncelikle Deva Partisi ülkemize ve Malatya’mıza hayırlı olsun. Gerçekten kısa bir zaman da 81 ilin 77’sinde il başkanlığı 973 ilçe’nin 493’üde büyük bir başarıdır.
Deva Partisinin değerli il başkanı ve yönetimine hayırlı olsun derken nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Günümüz artık internet çağı. Yazılı basın görsel basından daha çok şu an İnternet medyası ulaşım açısından çok daha kolay olduğundan daha büyük önem arzediyor.
Tarafsız, Objektif doğru haberlerle halkın gözü ve kulağı olan medya sektöründe İnternet medyasına şu an Akıllı telefonlar dahil her yerden ulaşmak mümkün. Bu da İnternet haber sitelerini daha önemli kılıyor. Burada en büyük sıkıntı Önüne gelen gazetecilikle alakası olmayan bir çok haber sitelerinin oluşu Sektöre sekte vuruyor. Bazı Kriterler getirilmeli her isteyen Haber sitesi açmamalı.
Bunlarla ilgili mutlaka bir internet medya yasası çıkarılmalı. Gerçekten bu işi yapan Emek veren Gazeteciler işlerini yapmalı Korsan olarak hobi veya farklı amaçlarla kullanılmak için açılan sözde haber siteleri de kanunlar çerçevesinde ayrılmalı.
Sizlerin de çıkacak bir internet yasasına destek vermenizi bekliyor çalışmalarınızın olmasını istiyoruz. Haber ne kadar tarafsız ve Objektif olarak Haber sitelerinde servis edilirse Basın o Kadar güçlü olur." diye belirtti.
Gündem, 26 Kasım 2020 13:09
Yorumlar (0)

Malatya’lı 3’ün 1’ini Almaya Devam Ediyor

Battalgazi İlçesi Kernek Mahallesi'nde Kasten Yaralama

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Yılı Kapsamında Seminer Düzenledi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ‘2025 AİLE YILI’ ETKİNLİKLERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLİYOR

İl Başkanı Bakan: “İstiklal ve istikbal mücadelesi veriyoruz”

ARGUVANLILAR DERNEĞİ KURULDU

AĞBABA; “ZİRAİ DONU DA UNUTTURACAKLAR”

BATTALGAZİ BELEDİYESPOR’LU HATİCE MUHLİSE DOĞAN MİLLİ TAKIMDA

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

Malatya Atıcılık Spor Kulübünden Büyük Başarı!

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN BAHARIN GELİŞİNE PEDALLI KUTLAMA!

İl Başkanı Bakan, “Halk Günü” programında talepleri ilk ağızdan dinledi

MAGİNDER BAŞKANI KARADEMİR: “MALATYA'NIN EKONOMİK YIKIMI GÖRMEZDEN GELİNEMEZ”

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN YEŞİL ALANDA ÜRETİM HAMLESİ

Elazığ 'da Deprem Oldu

AMPUDE FUTBOL

Küçük Ellerdeki Büyük Umutlar

“Her 10 tıp öğrencisinden 1’i mesleğe başlamadan şiddete uğruyor!”

İl Başkanı Bakan’dan ’27 Nisan e-Muhtıra’ açıklaması

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yürütme Kurulu Üyeliğine Seçildi

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN 7/24 YOL MESAİSİ

DAVA ADAMI MEHMET AKİF ERSOY’U ANLAMAK" KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

YEŞİLYURT’TA BAHAR PEDALLARLA KARŞILANACAK!

MİDAS’IN KULAKLARI” TİYATROSU ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Fidan Dikimiyle Çevreye Duyarlı Adımlar Atılıyor.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

BAŞKAN TAŞKIN: "MALATYA’NIN YENİ YÜZÜ BURADA YÜKSELİYOR"

Sadıkoğlu: “Hasar tespiti bir an evvel tamamlanarak, destekler verilmeye başlamalı”

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ SIFIR ATIK MUCİTLERİ YARIŞMASI’NDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Ölümlü Trafik Kazası

YEŞİLYURT’TA “DAVA ADAMI MEHMET AKİF ERSOY’U ANLAMAK” KONFERANSI DÜZENLENECEK

BULUTLU VE HİSARTEPE’YE 12.300 METRE İÇME SUYU HATTI

Esnaf desteklenmese göç olur

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAMİ ER’DEN MAGİNDER’E ZİYARET

Komiser Göksel Özay, Son Yolculuğuna Uğurlandı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 4,5 MİLYON TL’LİK DESTEK

BAŞKAN TAŞKIN’DAN ESNAF ZİYARETİ

81 İLİN İTFAİYECİLERİ MALATYA’DA TOPLANIYOR
