BAŞKAN GÜDER KIRAÇ MAHALLE SAKİNLERİNE KONUK OLDU
Gündem, 19 Eylul 2023 13:58
BAŞKAN GÜDER KIRAÇ MAHALLE SAKİNLERİNE KONUK OLDU
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’yle beraber Kıraç Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Güder, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinlerken mahalleye yapılan yatırımları anlattı.
Göreve geldiği günden bu yana ilçe halkıyla bir araya gelen ve sorun sıkıntıları dinleyerek çözümler üreten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’yle Kıraç Mahallesi’nde toplantı düzenleyerek mahalle sakinlerini dinledi.
Toplantıya Başkan Güder ve Milletvekili Tüfenkci ile birlikte AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ve meclis üyeleri de katıldı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder mahalle halkının ihtiyaçlarını karşılamak için imkânları seferber ettiklerini ifade etti. Başkan Güder, “Bugüne kadar hep sizin desteğinizi gördük. Allah hepinizden razı olsun. Bizde elimizden geldiğince tüm imkanlarımızı sizlere hizmet adına seferber ettik, etmeye de devam edeceğiz. İhtiyaçlar bitmez. Bu yıl yeni bir asfalt serseniz 2 yıl sonra tekrar ihtiyaç duyulur ve yeniden sermek zorunda kalırsınız. Battalgazi Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyemizle birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz. Alt yapısı tamamlanan mahallelerde üst yapıyı yapıyoruz. Kıraç Mahallemiz Hatunsuyu bölgesinde yeni bir mahalle. Bazı aksaklıklar yaşandığında hemen müdahale edeceğiz. Mahallemiz bizim önem verdiğimiz mahallelerimizden bir tanesi. Sürekli mahalle için neler yapabiliriz bunun istişaresini yapıyoruz sizlerle. Göreve geldikten sonra mahalle genelinde güzel işler yaptık ve bundan sonra da sizlerin desteğiyle güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz.” dedi.
MİLLETVEKİLİ TÜFENKCİ: “BELEDİYEMİZ MAHALLEMİZİN 100 YILINI DÜŞÜNEREK HİZMET YAPIYOR”
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de “Bu şehri yeniden inşa ve ihya ederken, hayatın olağan akışının devam ettiği, az zarar gören diğer mahallelerimizde belediye başkanlarımız hizmetlerine devam ediyor. MASKİ’miz bir yandan yıkımlardan kaynaklı patlakları yaparken bir yandan da yeni çekilen hatlarla bölgeye su veriyor. Hatunsuyu şehrin gelişen bölgelerinden bir tanesi. Buraya ne kadar hizmet yapılsa az. Battalgazi Belediye Başkanımızın Tekstil Kent yaparken bu bölgede istihdam oluşturmayı hedefledi. Belediyemiz imarı yaparken buranın tarımsal vasfını korurken gelişmesinin önünü açmayı hedefledi. Kıraç yeni bir mahalle olarak oluşuyor. İnşallah imar yollarıyla, yapılaşmalarıyla örnek mahallemizden biri olur. Buraların planı yapılırken, hizmet getirilirken günü kurtarmak adına değil de 100 yılı hesap ederek köklü bir mahalle olarak buraların gelişmesi düşünülerek planlanıyor. “ ifadelerini kullandı.
Gündem, 19 Eylul 2023 13:58
Yorumlar (0)

Malatya’lı 3’ün 1’ini Almaya Devam Ediyor

Battalgazi İlçesi Kernek Mahallesi'nde Kasten Yaralama

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Yılı Kapsamında Seminer Düzenledi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ‘2025 AİLE YILI’ ETKİNLİKLERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLİYOR

İl Başkanı Bakan: “İstiklal ve istikbal mücadelesi veriyoruz”

ARGUVANLILAR DERNEĞİ KURULDU

AĞBABA; “ZİRAİ DONU DA UNUTTURACAKLAR”

BATTALGAZİ BELEDİYESPOR’LU HATİCE MUHLİSE DOĞAN MİLLİ TAKIMDA

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

Malatya Atıcılık Spor Kulübünden Büyük Başarı!

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN BAHARIN GELİŞİNE PEDALLI KUTLAMA!

İl Başkanı Bakan, “Halk Günü” programında talepleri ilk ağızdan dinledi

MAGİNDER BAŞKANI KARADEMİR: “MALATYA'NIN EKONOMİK YIKIMI GÖRMEZDEN GELİNEMEZ”

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN YEŞİL ALANDA ÜRETİM HAMLESİ

Elazığ 'da Deprem Oldu

AMPUDE FUTBOL

Küçük Ellerdeki Büyük Umutlar

“Her 10 tıp öğrencisinden 1’i mesleğe başlamadan şiddete uğruyor!”

İl Başkanı Bakan’dan ’27 Nisan e-Muhtıra’ açıklaması

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yürütme Kurulu Üyeliğine Seçildi

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN 7/24 YOL MESAİSİ

DAVA ADAMI MEHMET AKİF ERSOY’U ANLAMAK" KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

YEŞİLYURT’TA BAHAR PEDALLARLA KARŞILANACAK!

MİDAS’IN KULAKLARI” TİYATROSU ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Fidan Dikimiyle Çevreye Duyarlı Adımlar Atılıyor.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

BAŞKAN TAŞKIN: "MALATYA’NIN YENİ YÜZÜ BURADA YÜKSELİYOR"

Sadıkoğlu: “Hasar tespiti bir an evvel tamamlanarak, destekler verilmeye başlamalı”

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ SIFIR ATIK MUCİTLERİ YARIŞMASI’NDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Ölümlü Trafik Kazası

YEŞİLYURT’TA “DAVA ADAMI MEHMET AKİF ERSOY’U ANLAMAK” KONFERANSI DÜZENLENECEK

BULUTLU VE HİSARTEPE’YE 12.300 METRE İÇME SUYU HATTI

Esnaf desteklenmese göç olur

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAMİ ER’DEN MAGİNDER’E ZİYARET

Komiser Göksel Özay, Son Yolculuğuna Uğurlandı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 4,5 MİLYON TL’LİK DESTEK

BAŞKAN TAŞKIN’DAN ESNAF ZİYARETİ

81 İLİN İTFAİYECİLERİ MALATYA’DA TOPLANIYOR
