YEŞİLYURT BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR, MAHALLELERİN SORUNLARI TEKER TEKER ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
Gündem, 02 Ocak 2024 03:45
Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, yaşanan deprem felaketlerinde sonra ilçenin bazı bölgelerinde gerçekleşen enkaz ve hafriyat kaldırma işlemleri sırasında deforme olan yol ve kaldırımları, planlı bir çalışma neticesinde modern bir görüntüye kavuşturuyor.
Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, ilçenin ulaşım ağını hem genişletmek hem de araç ve yaya trafiğini güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla; imar yollarını açma, sıcak asfalt ve sathi kaplama serimleri, alt yapı malzeme serimleri, yol bakım ve onarımları, kilit taşı döşeme ve kaldırım yenileme hizmetlerinde vites yükseltti.
Muhtarlardan ve vatandaşlardan gelen taleplere göre hizmet ağını genişleten Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerinin 7/24 esasına göre yürüttüğü çalışmalar neticesinde merkez ve kırsal bölgelerin ulaşım ağı baştan aşağıya yenileniyor. İlçede altyapı çalışmaları tamamlanan sokaklar ve caddelerde bozulan yollara asfalt dökülerek, vatandaşların konforu ve trafiğin güvenliği sağlanıyor. Kısa süre içerisinde tamamlanan ve ulaşımı rahatlatan yeni yollar ise vatandaşlardan tam not alıyor.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın talimatının ardından mesai mefhumu gözetmeksizin Yeşilyurt’un her noktasında belirlenen hizmetleri başarıyla yerine getiren Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri araç ve yaya trafiğinin hızlı, akıcı ve konforlu hale gelmesi için büyük bir çaba harcarken, büyük emeklerle hayata geçen hizmetler neticesinde 6 Şubat depremlerinden sonra oluşan sorunlara kalıcı çözümler getiriliyor.
Çalışmaların belli bir program dâhilinde devam ettiğini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yapılan her hizmetin Yeşilyurt’un yaşam kalitesini yükselttiğini ifade etti.
Yaşanan deprem felaketlerinden sonra gerek enkaz ve hafriyat kaldırma gerekse de aşırı kullanımdan dolayı yıpranan yolları teker teker düzenlediklerini dile getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, göreve geldikleri günden beri Yeşilyurt için çalıştıklarını ve vatandaşların hizmetkârı olmaya devam ettiklerini söyledi.
İlçe merkezi başta olmak üzere her mahallede planlı ve titiz bir çalışma yürüttüklerini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yaşadığımız deprem felaketlerinden sonra ilçemizin dört bir tarafına kaliteli ve güzel hizmetler taşıyarak merkez ve kırsal yaşam alanlarımızın eksikliklerini belli bir program dâhilinde gideriyoruz. Enkaz ve hafriyat kaldırma işlemlerinden dolayı bozulan yollarımızı ve kaldırımlarımızı düzenleyerek cadde ve sokaklarımızın yaşam kalitesini artırmaktayız. Mahallelerimizde tespit ettiğimiz ihtiyaçları, mahalle muhtarlarımız ve hemşehrilerimizin taleplerini de göz önünde bulundurarak gideriyoruz. İlçemiz ayrıca bir tarım kentidir, bağ ve bahçe işlerinin devam ettiği mahallelerimizde araç ve yaya trafiğini daha rahat ve kolay hale getirmek içinde ilçemizin en ücra noktasına kadar yatırımlarımızı taşıyoruz. Amacımız, araç ve yaya trafiğini daha akıcı hale getirmek ve konforlu ulaşım sağlamaktır, 2023 yılı için belirlediğimiz hedeflerimizin ise üzerine çıktık. İnşallah yeni yılda da çalışma tempomuzu sürekli artırıp vatandaşlarımızın hak ettiği hizmetleri yerine getirmeye devam edeceğiz. İlçemizin dört bir tarafını konforlu yollarla donatarak vatandaşlarımızın evlerine, iş yerlerine, bağ ve bahçelerine gidiş ve gelişlerini kolaylaştırıp ulaşım ağımızın kalitesini sürekli yüksekte tutacağız. Mesai mefhumu gözetmeksizin yaz kış demeden, her mahallemizde üstün bir gayretle çalışarak verilen görevleri layıkıyla yerine getiren mesai arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum.” diye konuştu.
Gündem, 02 Ocak 2024 03:45
Yorumlar (0)

MALATYA BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ VATANDAŞLARI UYARDI

Ekomaxi, 17-19 Haziran’da Big 5 Construct Egypt Fuarı’nda

Misli’den Galatasaray’a Misliyle Destek

Vali Yavuz Yeşiltepe Eski Camii’nin Açılış Programına Katıldı

2025 LGS Sınavı Öncesi İlimizdeki Tüm Hazırlıklar Tamamlandı

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Babalar Günü nedeniyle mesaj yayınladı

MAGİNDER JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN 186. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI.

İl Başkanı Bakan: “Bir zamanlar İHA bekliyorduk, şimdi KAAN ihraç ediyoruz”

Malatya'da Kuyuya Düşen Yavru Köpek İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

Vali Seddar Yavuz’dan 15 Haziran Babalar Günü Mesajı

Vali Seddar Yavuz’un LGS “Liselere Geçiş Sınavı” Mesajı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAMİ ER:

Türkmenistan Onkoloji Hastanesi’nin Isıtma Konforu da Mimsan Güvencesiyle Sağlanıyor

SPIRITUA 26 HAZİRAN’DA BAKIRKÖY LEYLA GENCER OPERA VE SANAT MERKEZİ’NDE!

Meşher’den her yaşa uygun etkinlikler

Babalar Günü’ne özel Bir Adım Sağlık’tan anlamlı kampanya

TEKA Klimalar ilk kez Türkiye’de

Başkan Sadıkoğlu: “Çiftçimizin ödemeye, esnafımızın vadeye mecali kalmadı

PÜTÜRGE’DE SİLAHLI KAVGA'DA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

ŞİŞMAN KÜTÜPHANELER VE YAYIMLAR DAİRE BAŞKANI OLDU

BATTALGAZİ’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR

GELECEĞİN MUCİTLERİ BU FUARDA BULUŞTU!

Merkez Hakem Kurulu, 2025-2026 futbol sezonu hakem, yardımcı hakem ve gözlemciler listesi

Pütürge ilçesi Köylü Mahallesi'nde Silahlı Saldırı

Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında konuşan Başkanı Sami Er;

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDE ÜST DÜZEY ATAMALAR

Kur’ân-ı Kerim’in Türkçe Meâl-i Âlisi Üzerine

Enerjisa Enerji ‘Kurumsal Enerji Buluşmaları’nın beşincisini İzmir’de gerçekleştirdi

BATTALGAZİ’DE YEŞİL DÖNÜŞÜM: ALACAKAPI MAHALLESİ’NE YENİ PARK

Yeşilyurt İlçemiz Hoca Ahmet Yesevi Mahallesin'de Trafik Kazası

Yeşilyurt Belediyesinin ‘Ücretsiz’ Spor Akademisi Kayıtları 10 Haziran’da Başlıyor!

İlimizde Kamu Düzeni ve Güvenliğine Yönelik Yapılan Uygulama Sonuçları

İş İnsanı Mustafa Kılınç'da Kurban Bayramı Kutlama Mesajı Yayımladı.

Başkan Geçit, “Bayramlar; Birlik, Beraberlik Ve Kardeşlik Duygularının Pekiştiği Özel Günlerdir”

BAŞKAN TAŞKIN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI:

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ İNANÇ SİRAÇ KARA ÖLMEZTOPRAK’IN BAYRAM MESAJI

MESOB Başkanı Keskin'den Kurban Bayramı Mesajı: "Malatya Birlik Ruhuna Kavuşacak"

Anahtar Partisi il Başkanı Erdoğan Zelyurt Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı

Çakıllı Pınar Mahallesi Muhtar Berkay Pektaş Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı
