SIKINTILI BİR SÜREÇTE OLMAMIZA RAĞMEN HEM MERKEZDE HEM DE YERELDE BÜYÜK HİZMETLER YAPILIYOR

Gündem, 13 Ağustos 2021 03:13

SIKINTILI BİR SÜREÇTE OLMAMIZA RAĞMEN HEM MERKEZDE HEM DE YERELDE BÜYÜK HİZMETLER YAPILIYOR

SIKINTILI BİR SÜREÇTE OLMAMIZA RAĞMEN HEM MERKEZDE HEM DE YERELDE BÜYÜK HİZMETLER YAPILIYOR

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya Kadın Kolları tarafından düzenlenen ‘Ahde Vefa Buluşmaları’ ve İstişare Toplantısına katıldı.

Malaya Büyükşehir Belediyesi Nikâh Sarayında AK Parti’nin 20’nci yıl kuruluşu münasebetiyle düzenlenen toplantının açılış konuşmalarını yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu’nun ardından AK Parti Kadın Kollarında partinin kuruluşundan itibaren kademelerinde görev alan bayanlar tarafından konuşmalar gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen programda konuşmalarını gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “AK Parti vefa hareketidir. Vefa hareketinde vefa, hasbilik, içtenlik temel esastır. Hasbi olursak, niyetimiz halisane olursa önümüzde hiçbir engel kalmaz. 14 Ağustos 2001 yılında kurulan AK Parti, 20 yıldır memleketimize hizmet ediyor. Genel hizmetler ve yerel hizmetler açısından tabiri caizse destanlar yazılıyor. Biz, partiye yük olan değil, partinin yükünü alan, partiye katma değeri devşiren değil partiye katma değer katan felsefe ve vizyon içerisinde hareket etmemiz lazım. Vatanını kim çok sever diye yazı yazmışlar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk demiş ki, vatanını en çok seven görevini en güzel şekilde, en iyi şekilde yapan kişidir demiş. Eğer partimizi seviyorsak görevimizi en iyi şekilde içtenlikle partiye yük olacak değil partinin yükünü alacak çalışma temposu içerisinde yapmamız lazım.

Toplumda algılar oluşturuyorlar. Algıların başarıya gittiği bir örnek ben görmedim. Dolayısıyla ben partide gençlik kollarına da, kadın kollarına da ana kademelerindekilere de algıdan uzak olmaları gerektiğini söylüyorum. Biz yaptıklarımızın onda birini anlatırsak biz şampiyonuz. Türkiye tarihinde değişim ve dönüşümde hem merkezi iktidar noktasında hem de yerel belediyeler anlamında büyük hizmetler yapıldı. Algı operasyonlarına prim vermeyeceğiz. Hak bildiğimiz yolda tek başımıza da kalsak dosdoğru emin adımlarla durmak yok yola devam diyeceğiz. Saymakla bitmeyecek milyarlık tesisler yapılıyor. Cenabı Allah bir şeyi takdir etmişse onun önüne kimse geçemez. Takdir etmemişse de onu kimse elde edemez.

Ben kadınlarımızın üzerinde büyük bir yük olduğunu biliyorum. Ev ev, sokak sokak çalışmaları kadınlarımız yapacak. Güzel bir organizasyonda bizleri bir araya getiren Kadın Kolları Başkanımız Özlem Pelitoğlu’nun şahsında bütün kadınlarımızı kutluyorum, tebrik ediyorum. 2023,2053 ve 2071 vizyonunda nice yirmi yıllarda hep birlikte olmayı diliyorum” diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ise, “Biz her zaman teşkilat olarak zor zamanların adamıyız. Zor zamanda ortaya çıkarız ve üzerimize düşen görevleri yerine getirir daha sonra kenara çekiliriz. Bu yapmış olduğumuz işlerin karşılığında da herhangi bir bedel beklemeyiz. Allah’a hamd olsun bugüne kadar da teşkilatımızın bütün üyeleri, mahalle başkanından sandık görevlisine kadar, kadın kollarından, gençlik kollarından, ana kademeden, belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz ve meclis üyelerimiz tamamı hiçbir zaman için hiçbir beklentide bulunmaksızın Allah rızası için bu dava hareketine hizmet etmiştir. Allah nasip ederse bundan sonrada bu şekilde devam edecek. Bu anlamda ben herkese teşekkür ederim. Rabbim ülkemizin üzerinde olan yangın, sel ve deprem afetlerini kaldırsın diliyorum” dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır’da, “ Türkiye zor süreçleri geride bıraktı ama halen zor süreçlerle mücadelesine devam ediyor. Yangın ve sel afetlerinde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. AK Parti yola çıkarken insana hizmet olarak yola çıktı, hizmetkâr olarak yola çıktı ve bugün 20 yıldır AK Partiyi ayakta tutan çalışmalarını göz ardı etmeyeceğimiz kadın kollarımız ve teşkilatlarımız. Bundan sonraki süreçte de inşallah yine yolumuza güçlü Türkiye yolunda 2023’de Türkiye’yi geleceğe taşıyacak 2053 hedeflerine ulaştıracak büyük adımlar atarak yolumuza devam edeceğiz. Bunun için yorulmak, durmak ve samimiyeti elden bırakmak yok” ifadelerini kullandı.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “ Doğal afetler hepimizin canını acıttı. Doğa hiçbir şekilde karşı duramayacağımız bir güç. Ne ateşin önünde nede suyun önünde asla durulmaz. Doğal afetler hepimizin yüreğini yaktı. İnşallah rabbim bir daha böyle afetler vermesin. Biz azimle çalıştığımız sürece, biz kararlılıkla çalıştığımız sürece, biz birbirimize vefa gösterdiğimiz sürece, bu milletin sesinden kulağımızı çekmediğimiz sürece ben inanıyorum ki Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Partinin güçlü kadrosuyla hep birlikte yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “14 Ağustos 2001’de erdemliler hareketi olarak kurulan ve gerçekten de o günden bugüne Türkiye’yi en az dört katı büyüten bir hareketin mensupları olarak, içerisinde 4 Başbakan, 2 Cumhurbaşkanı çıkaran hareketin mensupları olarak, Türkiye’nin en büyük kadın hareketi olarak partimizin mensuplarını saygıyla selamlıyorum. Kadınlarımız, ablalarımız, kardeşlerimizin çalışmaları Türkiye’nin değişiminde, dönüşümünde ve gelişiminde büyük rol oynadı. Baktığımız zaman Malatya, Türkiye’nin parlayan yıldızı. Bunu net olarak söylüyoruz. İnşallah belediyelerimizde de Selahattin Başkanımızın önderliğinde artık dünyada parlayan yıldız olmak istiyoruz. Onun için 2023 hedefimize teşkilatlarımızın hızlı bir şekilde hazırlanması ve çalışması gerekiyor.  Bugüne kadar emeği geçen, bizlerle yol yürüyen ve hala bizlerle yol yürüyen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, “ Biz çok güzel ve büyük bir aileyiz. Allah bu birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. İnşallah bu muhabbetle ve bu dostlukla biz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sadece şehrimize, ilçelerimize değil ülkemize de daha nice hizmetler etme gayretinde ve azmindeyiz. Görevimiz ne olursa olsun Sayın Cumhurbaşkanımızın emrinde ki dünya lideridir o bizim için tüm dünya kabul ediyor liderliğini kendilerinin liderliğinde çalışmalarımıza devam edeceğiz inşallah. Yeter ki birlikteliğimizi beraberliğimizi bozmayalım. Sayın Cumhurbaşkanımızın elini güçlendirmek için, ülkemizin önünü açabilmek için ülkemize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza umut bağlayan mazlum milletlere umut olmak için destek olmak için biz elimizi değil gövdemizi taşın altına koyalım inşallah. Ben bugüne kadar tüm kadın kolları mensuplarımıza partimizin asıl ordusuna çok teşekkür ediyorum. Bugünkü programda çalışmalara destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra ana kademe ve gençlik kollarının da bu tür vefa organizasyonunu gerçekleştireceğiz ve başkanımız onlara da destek olacaklarını ifade ettiler. Ben onun içinde Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Gündem, 13 Ağustos 2021 03:13

Yorumlar (0)

Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
MALATYA BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ VATANDAŞLARI UYARDI

MALATYA BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ VATANDAŞLARI UYARDI

Ekomaxi, 17-19 Haziran’da Big 5 Construct Egypt Fuarı’nda

Ekomaxi, 17-19 Haziran’da Big 5 Construct Egypt Fuarı’nda

Misli’den Galatasaray’a Misliyle Destek

Misli’den Galatasaray’a Misliyle Destek

Vali Yavuz Yeşiltepe Eski Camii’nin Açılış Programına Katıldı

Vali Yavuz Yeşiltepe Eski Camii’nin Açılış Programına Katıldı

2025 LGS Sınavı Öncesi İlimizdeki Tüm Hazırlıklar Tamamlandı

2025 LGS Sınavı Öncesi İlimizdeki Tüm Hazırlıklar Tamamlandı

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Babalar Günü nedeniyle mesaj yayınladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Babalar Günü nedeniyle mesaj yayınladı

MAGİNDER JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN 186. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI.

MAGİNDER JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN 186. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI.

İl Başkanı Bakan: “Bir zamanlar İHA bekliyorduk, şimdi KAAN ihraç ediyoruz”

İl Başkanı Bakan: “Bir zamanlar İHA bekliyorduk, şimdi KAAN ihraç ediyoruz”

Malatya'da Kuyuya Düşen Yavru Köpek İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

Malatya'da Kuyuya Düşen Yavru Köpek İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

Vali Seddar Yavuz’dan 15 Haziran Babalar Günü Mesajı

Vali Seddar Yavuz’dan 15 Haziran Babalar Günü Mesajı

Vali Seddar Yavuz’un LGS “Liselere Geçiş Sınavı” Mesajı

Vali Seddar Yavuz’un LGS “Liselere Geçiş Sınavı” Mesajı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAMİ ER:

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAMİ ER:

Türkmenistan Onkoloji Hastanesi’nin Isıtma Konforu da Mimsan Güvencesiyle Sağlanıyor

Türkmenistan Onkoloji Hastanesi’nin Isıtma Konforu da Mimsan Güvencesiyle Sağlanıyor

SPIRITUA 26 HAZİRAN’DA BAKIRKÖY LEYLA GENCER OPERA VE SANAT MERKEZİ’NDE!

SPIRITUA 26 HAZİRAN’DA BAKIRKÖY LEYLA GENCER OPERA VE SANAT MERKEZİ’NDE!

Meşher’den her yaşa uygun etkinlikler

Meşher’den her yaşa uygun etkinlikler

Babalar Günü’ne özel  Bir Adım Sağlık’tan anlamlı kampanya

Babalar Günü’ne özel Bir Adım Sağlık’tan anlamlı kampanya

TEKA Klimalar ilk kez Türkiye’de

TEKA Klimalar ilk kez Türkiye’de

Başkan Sadıkoğlu: “Çiftçimizin ödemeye, esnafımızın vadeye mecali kalmadı

Başkan Sadıkoğlu: “Çiftçimizin ödemeye, esnafımızın vadeye mecali kalmadı

PÜTÜRGE’DE SİLAHLI KAVGA'DA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

PÜTÜRGE’DE SİLAHLI KAVGA'DA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

ŞİŞMAN KÜTÜPHANELER VE YAYIMLAR DAİRE BAŞKANI OLDU

ŞİŞMAN KÜTÜPHANELER VE YAYIMLAR DAİRE BAŞKANI OLDU

BATTALGAZİ’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR

BATTALGAZİ’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR

GELECEĞİN MUCİTLERİ BU FUARDA BULUŞTU!

GELECEĞİN MUCİTLERİ BU FUARDA BULUŞTU!

Merkez Hakem Kurulu, 2025-2026 futbol sezonu hakem, yardımcı hakem ve gözlemciler listesi

Merkez Hakem Kurulu, 2025-2026 futbol sezonu hakem, yardımcı hakem ve gözlemciler listesi

Pütürge ilçesi Köylü Mahallesi'nde Silahlı Saldırı

Pütürge ilçesi Köylü Mahallesi'nde Silahlı Saldırı

Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında konuşan Başkanı Sami Er;

Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında konuşan Başkanı Sami Er;

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDE  ÜST DÜZEY ATAMALAR

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDE ÜST DÜZEY ATAMALAR

Kur’ân-ı Kerim’in Türkçe Meâl-i Âlisi Üzerine

Kur’ân-ı Kerim’in Türkçe Meâl-i Âlisi Üzerine

Enerjisa Enerji ‘Kurumsal Enerji Buluşmaları’nın beşincisini  İzmir’de gerçekleştirdi

Enerjisa Enerji ‘Kurumsal Enerji Buluşmaları’nın beşincisini İzmir’de gerçekleştirdi

BATTALGAZİ’DE YEŞİL DÖNÜŞÜM: ALACAKAPI MAHALLESİ’NE YENİ PARK

BATTALGAZİ’DE YEŞİL DÖNÜŞÜM: ALACAKAPI MAHALLESİ’NE YENİ PARK

Yeşilyurt İlçemiz Hoca Ahmet Yesevi Mahallesin'de Trafik Kazası

Yeşilyurt İlçemiz Hoca Ahmet Yesevi Mahallesin'de Trafik Kazası

Yeşilyurt Belediyesinin ‘Ücretsiz’ Spor Akademisi Kayıtları 10 Haziran’da Başlıyor!

Yeşilyurt Belediyesinin ‘Ücretsiz’ Spor Akademisi Kayıtları 10 Haziran’da Başlıyor!

İlimizde Kamu Düzeni ve Güvenliğine Yönelik Yapılan Uygulama Sonuçları

İlimizde Kamu Düzeni ve Güvenliğine Yönelik Yapılan Uygulama Sonuçları

İş İnsanı Mustafa Kılınç'da Kurban Bayramı Kutlama Mesajı Yayımladı.

İş İnsanı Mustafa Kılınç'da Kurban Bayramı Kutlama Mesajı Yayımladı.

Başkan Geçit, “Bayramlar; Birlik, Beraberlik Ve Kardeşlik Duygularının Pekiştiği Özel Günlerdir”

Başkan Geçit, “Bayramlar; Birlik, Beraberlik Ve Kardeşlik Duygularının Pekiştiği Özel Günlerdir”

BAŞKAN TAŞKIN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI:

BAŞKAN TAŞKIN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI:

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ İNANÇ SİRAÇ KARA ÖLMEZTOPRAK’IN BAYRAM MESAJI

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ İNANÇ SİRAÇ KARA ÖLMEZTOPRAK’IN BAYRAM MESAJI

MESOB Başkanı Keskin'den Kurban Bayramı Mesajı: "Malatya Birlik Ruhuna Kavuşacak"

MESOB Başkanı Keskin'den Kurban Bayramı Mesajı: "Malatya Birlik Ruhuna Kavuşacak"

Anahtar Partisi il Başkanı Erdoğan Zelyurt Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı

Anahtar Partisi il Başkanı Erdoğan Zelyurt Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı

Çakıllı Pınar Mahallesi Muhtar Berkay Pektaş Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı

Çakıllı Pınar Mahallesi Muhtar Berkay Pektaş Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı

Muhtar Aliseydi Turhan'ın Kurban Bayramı Kutlama Mesajı Yayımladı.

Muhtar Aliseydi Turhan'ın Kurban Bayramı Kutlama Mesajı Yayımladı.