Bostanbaşı Kültür ve Sanat Merkezi Kursiyerleri İle Mahalle Sakinleri Yetim ve Öksüz Çocuklar İçin İftar Sofrası Kurdu
Gündem, 24 Nisan 2022 15:48“Bayanlarımızın Örnek Davranışını Takdirle Karşılıyoruz”

Yeşilyurt Belediyesi Bostanbaşı Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerleri ile Bostanbaşı’nda ikamet eden bayanlar tarafından düzenlenen iftar programına katılan yetim ve öksüz çocuklar, Ramazan Ayının manevi ruhu ve iklimini aynı sofra etrafında yaşadılar.
Bostanbaşı Kültür ve Sanat Merkezi, Yeşilyurt İlçesindeki kardeşlik, dayanışma, birlik ve beraberlik ruhuna güç katan önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.
Bostanbaşı Kültür ve Sanat Merkezinde devam eden Kuran-ı Kerim Kursu başta olmak üzere meslek edindirme kurslarına katılan bayanlar ile mahalle sakinleri tarafından organizasyonu yapılıp, Yeşilyurt Belediyesi tarafından katkı sunulan iftar programında, Yeşilyurt İlçesindeki yetim ve öksüz çocuklar misafir edildi.
AK Parti Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mükremin Yağbasan ve mahalle sakinleri de duygusal anların yaşandığı programa katılarak yetim ve öksüz çocuklarla birlikte iftarlarını yaptılar.
Kuran-ı Kerim Tilavetinin ardından tasavvuf ve ilahi dinletilerinin seslendirildiği iftar programında akşam ezanın okunmasıyla birlikte yapılan duanın ardından oruçlar açıldı.
Bostanbaşı Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerleri ile Bostanbaşı’nda ikamet eden bayanlar tarafından düzenlenen iftar programının her açıdan özel ve anlamlı olduğunu ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, bayanların örnek davranışını takdirle karşıladıklarını söyledi.
Bolluk, bereket, kardeşlik ve yardımlaşmanın üst seviyeye çıktığı Ramazan Ayının tüm güzelliklerinin Yeşilyurt’un dört bir tarafında yaşandığını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, yetim ve öksüz çocuklarla birlikte iftar yapmanın kendileri adına büyük bir gurur olduğunu söyledi.
Yeşilyurt’ta Ramazan Ayının ruhuna değer katan programlara bir yenisinin daha eklenmesinden ziyadesiyle memnun olduklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Nogay, “ Öncelikle tüm misafirlerimizin mübarek Ramazan Ayını tebrik ediyoruz. Cenab-ı Allah tuttuğumuz ve tutacağımız tüm oruçları, ibadetlerimizi, dualarımızı ve dağıttığımız zekatları dergahı izzetinde kabul buyursun inşallah. Bostanbaşı Kültür ve Sanat Merkezimizdeki kurslarımıza katılan kursiyerlerimiz ile mahalle sakinleri tarafından ortaklaşa hazırlanan iftar programı her yönüyle değerli ve kıymetlidir. Ramazan Ayının ruhuna yakışan muhteşem bir atmosferin oluşması hepimizi mutlu etmiştir. Çok güzel bir tablo ve olağanüstü bir güzelliğin oluşmasına vesile olan herkesin eline, emeğine ve yüreğine sağlık. Yeşilyurt Belediyesi olarak hemşehrilerimiz arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendirecek bu tür buluşmaları çok fazla önemsiyoruz ve destekliyoruz. İlçe genelinde hizmete sunduğumuz eğitim ve kültür mekanlarımızın mahalle sakinlerimiz tarafından sahiplenilmesi, bu tür güzel organizasyonlar düzenlenmesi bizim arzu ettiğimiz ve hedeflediğimiz bir durumdur.7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın bugün ki iftar programında kardeşlik ve dayanışma sofrasında bir araya gelip ekmeğini ve suyunu paylaşması bizleri mutlu ediyor. Bu güzel ortamı hazırlayan herkese ne kadar teşekkür etsek azdır. Özellikle bu iftar programın hazırlanmasında günlerdir çok yoğun bir mesai yapan kursiyerlerimizi ve mahalle sakinlerimizi ortaya koydukları bu duyarlı ve hassas yaklaşımdan dolayı kutluyoruz ve tebrik ediyoruz.” diye konuştu.
Gündem, 24 Nisan 2022 15:48
Yorumlar (0)

BAŞKAN GEÇİT, “EMEK VE ALIN TERİ EN YÜCE DEĞERDİR”

BAŞKAN TAŞKIN: “TALEPLERİ SAHADA DİNLİYORUZ”

YENİCE MAHALLESİ’NDE İÇME SUYU ALTYAPISI GÜÇLENİYOR

BAŞKAN ER,1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Malatya’lı 3’ün 1’ini Almaya Devam Ediyor

Battalgazi İlçesi Kernek Mahallesi'nde Kasten Yaralama

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Yılı Kapsamında Seminer Düzenledi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ‘2025 AİLE YILI’ ETKİNLİKLERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLİYOR

İl Başkanı Bakan: “İstiklal ve istikbal mücadelesi veriyoruz”

ARGUVANLILAR DERNEĞİ KURULDU

AĞBABA; “ZİRAİ DONU DA UNUTTURACAKLAR”

BATTALGAZİ BELEDİYESPOR’LU HATİCE MUHLİSE DOĞAN MİLLİ TAKIMDA

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

Malatya Atıcılık Spor Kulübünden Büyük Başarı!

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN BAHARIN GELİŞİNE PEDALLI KUTLAMA!

İl Başkanı Bakan, “Halk Günü” programında talepleri ilk ağızdan dinledi

MAGİNDER BAŞKANI KARADEMİR: “MALATYA'NIN EKONOMİK YIKIMI GÖRMEZDEN GELİNEMEZ”

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN YEŞİL ALANDA ÜRETİM HAMLESİ

Elazığ 'da Deprem Oldu

AMPUDE FUTBOL

Küçük Ellerdeki Büyük Umutlar

“Her 10 tıp öğrencisinden 1’i mesleğe başlamadan şiddete uğruyor!”

İl Başkanı Bakan’dan ’27 Nisan e-Muhtıra’ açıklaması

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yürütme Kurulu Üyeliğine Seçildi

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN 7/24 YOL MESAİSİ

DAVA ADAMI MEHMET AKİF ERSOY’U ANLAMAK" KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

YEŞİLYURT’TA BAHAR PEDALLARLA KARŞILANACAK!

MİDAS’IN KULAKLARI” TİYATROSU ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Fidan Dikimiyle Çevreye Duyarlı Adımlar Atılıyor.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

BAŞKAN TAŞKIN: "MALATYA’NIN YENİ YÜZÜ BURADA YÜKSELİYOR"

Sadıkoğlu: “Hasar tespiti bir an evvel tamamlanarak, destekler verilmeye başlamalı”

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ SIFIR ATIK MUCİTLERİ YARIŞMASI’NDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Ölümlü Trafik Kazası

YEŞİLYURT’TA “DAVA ADAMI MEHMET AKİF ERSOY’U ANLAMAK” KONFERANSI DÜZENLENECEK

BULUTLU VE HİSARTEPE’YE 12.300 METRE İÇME SUYU HATTI

Esnaf desteklenmese göç olur

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAMİ ER’DEN MAGİNDER’E ZİYARET
