ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Akçadağ Gürkaynak Mahallesi Hizmetlerden Memnun

Gürkaynak Mahalle Muhtarı İbrahim Duman:“İnanılmaz Hizmetler Yapılıyor” 

21 Haziran 2022 03:14
Akçadağ Gürkaynak Mahallesi Hizmetlerden Memnun

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ile birlikte Gürkaynak Mahallesi’nde yapılan altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Akçadağ İlçesi Gürkaynak Mahalle Muhtarı İbrahim Duman, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan, geçen seneden bu yana alt ve üstyapı anlamında mahallemize inanılmaz hizmetler yapıyor. Kendilerine mahallelim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında 2022 yatırım programında olan Akçadağ İlçesi Gürkaynak Mahallesi’nin kanalizasyon altyapısı yenileniyor. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ve Gürkaynak Mahalle Muhtarı İbrahim Duman, çalışmaları yerinde incelediler.

Mahalleye yapılan çalışmalardan dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Gürkaynak Mahalle Muhtarı İbrahim Duman, “Geçen seneden bu yana inanılmaz bir hizmet geldi mahallemize. Bu konuda çok mutluyuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a, MASKİ Genel Müdürü Sayın Mehmet Mert’e, Daire Başkanları ve Şube Müdürlerine, Gürkaynak Mahallesi halkı adına sonsuz teşekkür ediyorum. Başarılarının ve çalışmalarının devamını diliyorum” dedi

MERT: ÇALIŞMALARIMIZI HIZLANDIRDIK

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın özellikle kırsal bölgelerde içme suyu ve kanalizasyon altyapısı ile alakalı sıkıntıların giderilmesi noktasında talimatlarının olduğunu dile getiren MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, MASKİ ekiplerinin mesai mefhumu gözetmeden çalıştıklarını söyledi. Mahalle muhtarlarının taleplerini değerlendirerek aciliyet arz eden yerleşim yerlerinde altyapı çalışmalarının birlik ve beraberlik içinde çözüm ürettiklerini belirten Mert, “Gürkaynak Mahalle muhtarımız geçen sene bizleri ziyaret edip, mahallenin sorunlarını iletmişti. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak çalışmalarımızı hızlandırdık. Gürkaynak Mahallemize yaklaşık 10 kilometre içme suyu ve kanalizasyon hattı inşa ediyoruz. Mahallenin altyapısını tamamen yeniliyoruz. Bir

tane yeni depo inşa ediyoruz. Bir tane eski depoyu da yeniledik. Altyapı çalışmalarımız bittikten sonra üst yapı çalışmaları başlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda sahada olmaya devam ediyoruz. Bu konuda çok başarılı bir ekibimiz var. Biz sahada olursak sorun biter. Vatandaşlarımız ve muhtarlarımıza beraber sahada olursak her şey daha kolay olur. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a bize sağladığı imkânlardan dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.