ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

MGC’den Rektör Bentli’ye Ziyaret

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu geçtiğimiz ay Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Recep Bentli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

18 Ekim 2022 10:57
MGC’den Rektör Bentli’ye Ziyaret

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Malatya Turgut Özal Üniversitesine rektör olarak atanan Prof. Dr. Recep Bentli’yi MGC Başkanı Vahap Güner ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyaret etti.
Kendilerini konuk eden Prof.Dr. Bentli’ye yönetimi adına teşekkür eden MGC başkanı Vahap Güner; “Turgut Özal Üniversitesinin kuruluşunda Malatya basınının emeği vardır. Üniversitemizin gelişmesi en büyük dileğimizdir.

Malatya'da Sağlık Müdürlüğü yapmış, Malatya sağlığına emek vermiş Hocamızın bu göreve atanması bizleri memnun etmiştir.  Bugün hayırlı olsun ziyaretine geldik. Üniversitemizin ve Hocamızın yanındayız. Yaptığı çalışmalarla bizleri bilgilendiriyor. Kendisine bundan sonraki çalışmaların da başarılar dileriz" dedi. 
Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli ise ziyaretlerinden dolayı Gazeteciler Cemiyeti yönetimine teşekkür ederek “Evet bir ay önce atandığım Malatya Turgut Özal Üniversitesi rektörlüğü sonrasında ziyaretçilerimizi kabul ederken, bugünde bize Gazeteciler Cemiyeti olarak Malatya’mızın değerli gazetecileri ziyaret ettiler. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah rektörlük yaptığımız süre boyunca bir birimize destek olarak, Üniversitemizi daha önemli bir konuma getirmeye çalışacağız. Hem ilimizdeki diğer kurumlarla, hem de basınımızla birlikte üniversitemizi hak ettiği yere gelmesi için inşallah çaba göstereceğiz.” diye konuştu. 

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yöneticileri Rektör Yardımcılığına atanan Prof.Dr. İlhan Erdem'i de ziyaret ederek başarılar diledi. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.