ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Geleceğin Güçlü Kadınları Zahide Aslanın Programında Buluştular...

Aslan başta kadınlar olmak üzere onları cesaretlendirmek, başarılarını ortaya çıkarmak, hayallerinin ve hedeflerinin geliştirmek amacıyla 'Güçlü Kadınlar'la bir araya gelen Aslan Geleceğin Güçlü Kadınları bir araya gelen alanlarında başarılı kadın öncülük eden Aslan Yaşadıkları zorlukları aşmış ve başarıları ile iz bırakmış kadınların hayat hikayelerinin yer aldığı hikayesini bütün geliri ise 1 kız çocuğu bir erkek çocuklarının eğitimi için kullanılacak. 

05 Kasım 2022 03:58
Geleceğin Güçlü Kadınları Zahide Aslanın Programında Buluştular...

Aslan Kadınların sahip olduğu potansiyeli ortaya çıkarmak ve kadınları başarılı olabilecekleri pek çok alan için cesaretlendirmek amacıyla hayata geçirilen 'Güçlü Kadınlar kapsamında bir araya geldiler.

Aslan Malatya'da alanlarında başarılı kadın 'Güçlü Kadınlar kapsamında bir araya geldi. Malatya iş dünyası, bilim ve iletişim arenasındaki önemli ve başarılı kadınların yer aldığı program'da Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve eşi  Semra Çınar Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Kibar Aslan Büyük Birlik Partisi Kadın Kolu il Başkanı Aysun Avcu  Girişimci Kadınlar Derneği Başkani Ayşe Yıldırım  Özceyhan Toprak Ana Ayşe Uzun Kayış çok STK kadın kolları basın sektöründe çoğu arkadaşlar katılım sağlandı.

Aslan Nispeten toplumun gözünde belirli bir pozisyona gelmiş ve başarılı olduğu ifade edilen bu kadınların yaşamlarındaki başarıları tesadüf olarak elde etmediklerini başarının tırnaklarıyla kazıyarak elde etiklerini göstermek istedik.

 Umudu kaybetmeye yakın veya hayallerini gerçekleştirme arzusu içerisinde bulunan kadınlarımıza da biraz ilham kaynağı olabilmek çok önemli. Hiçbir başarı tesadüf değil hiçbir başarı insanlara altın tepsi ile sunulmuyor.

Aslan Ama maalesef günümüzde gençlerimiz de böyle bir algı var oysaki bizde emeğin, çalışmanın, gayretin ve azmin öneminin araya geldiğinde ne kadar güzel sonuçlar ortaya koyabileceğini örnekleriyle göstermeye çalıştık. 'güçlü kadınlar 'programın'da  içerisinde çok farklı alanlarda çok sayıda kadın var. Bu kadınlardan bazıları yaşamını değiştirmiş bazıları bambaşka bir yola gitmeyi tercih etmiş bazıları tam düşmek üzereyken yeniden toparlanmış ve ayağa kalkmış. Bunların çok genç kızlarımız için umudu hak eden kadınlarımız için örnek olmasını istiyoruz ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.