ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Başkan Güder: “Yeni Malatyaspor Bizim Herşeyimizdir”

TFF 1.Lig ekiplerinden temsilcimiz Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Hacı Ahmet Yaman ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. 

11 Kasım 2022 17:14
Başkan Güder: “Yeni Malatyaspor Bizim Herşeyimizdir”

Yeni Malatyaspor’a gönülden bağlılığıyla dikkat çeken Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, TFF 1.Lig ekiplerinden temsilcimiz Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Hacı Ahmet Yaman ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayarak, kulüpteki son gelişmeler üzerine fikir alış verişinde bulundu. Kulüp Başkanı Yaman ve yönetimi ile bir süre sohbet eden Başkan Güder, ligde son hafta oynanan Gençlerbirliği maçında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirterek, yarın deplasmanda oynanacak olan Dyorex Boluspor karşısında da sarı kırmızılı takıma başarı diledi.

BAŞKAN GÜDER: “TAŞIN ALTINA HER ZAMAN ELİMİZİ KOYDUK”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Güder, “Öncelikle Yeni Malatyaspor’umuzun kıymetli başkanı ve yönetim kurulu üyelerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Beni çok mutlu eden bir ziyaret oldu. Yeni Malatyaspor herkesin ortak paydasıdır, Malatya’nın ortak paydasıdır. Sevincimizdir, başarısı bizleri sevindirir. Maçlarda mağlup olması bizleri üzer. Malatyalıların hepsini üzer. Geçtiğimiz sezonlarda güzel bir başarı yakalamıştık ama bu başarının devamını getiremeyince ligden düştük. Takım kötü günler yaşarken Malatyalı bir delikanlı çıktı ve takıma sahip çıktı. Başkanımıza bu cesareti takdire şayandır. İnşallah bu girdaptan takımımız çıkarak birlik ve beraberlik içinde yeniden kenetlenerek o arzulanan lige geri döneceğiz. Bu noktada başkanımız gerçekten büyük bir gayret sarf ediyor. O arzumuzu, istediğimizi ve hedefimizi başkanımız gerçekleştirmiş olacak. Bu yükün tamamını da başkanımıza yıkmak olmaz. Şehrin tüm dinamiklerini harekete geçirerek o sinerjiyi yeniden yakalamamız lazım. Battalgazi Belediyesi olarak Malatyaspor’umuz söz konusu olduğu zaman taşın altına elimizi koymaktan hiçbir zaman vazgeçmedik. Her zaman destek olduk, olmaya da devam ediyoruz. Sarı kırmızılı takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

KULÜP BAŞKANI YAMAN: “BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in desteklerini her daim arkalarında hissettiklerinin altını çizen Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Hacı Ahmet Yaman, “Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e misafirperverliğinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni Malatyaspor’u çok zor şartlar altındayken aldık ve şuan toparlama mücadelesi veriyoruz. Toparlandık sayılırız, az kaldı. Ligde de güzel işler yapıyoruz. Şehrimizin dinamikleriyle birlikte sürekli istişare içerisindeyiz. İnşallah özlenen o günlere yeniden kavuşacağız” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.