ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Başkan Güder, Çocukların Yüzünü Güldürmeye Devam Ediyor

Battalgazi’de belediyecilik yatırımlarının yanı sıra ‘İnsan odaklı hizmet’ anlayışıyla da büyük takdir toplayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, kırsal mahallelerdeki ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor. 

14 Aralık 2022 16:59
Başkan Güder, Çocukların Yüzünü Güldürmeye Devam Ediyor

Bir yandan hayata geçirdiği yatırımlarla daha yaşanabilir Battalgazi’yi güzel yarınlara hazırlayan diğer yandan da gönül belediyeciliğini ilçede en etkin şekilde uygulayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, kırsal mahallelerdeki ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda Fırat Mahallesindeki Şehit Polis Okan Doğan İlkokulu’nda öğrenim gören çocuklarla bir araya gelen Başkan Güder, Belediye tarafından alınan kışlık giyecek, kırtasiye ve botları öğrencilere takdim etti. Bugüne kadar ihtiyaç sahibi birçok ailenin gönüllerine dokunarak dertlerine derman olan Başkan Güder, öğrencilerin yüzündeki gülümsemeye vesile oldukları için canı gönülden mutlu olduklarının altını çizdi. Hediyelerini Başkan Güder’in elinden alan ve mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler, başkan amcalarına hep bir ağızdan teşekkür ederek uğurladı. Düzenlenen programa Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaçmaz’da katıldı.

Battalgazi’de dokunmadıkları bir ihtiyaç sahibi kalmayana kadar çalışmalarını devam ettireceklerini vurgulayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Özellikle kış aylarında başlatmış olduğumuz programlarla ihtiyaç sahibi ailelerimizin ve yavrularımızın yanında oluyoruz. Bu zorlu kış aylarında yavrularımız üşümesin diye Battalgazi Belediyesi olarak mont, ayakkabı, giysi ve kırtasiye yardımı gerçekleştirdik. İnancımızda bize yardımda bulunmayı emreder. Yavrularımızın yüzündeki gülümsemeye vesile olduk. Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızın ve yavrularımızın gönüllerine dokunuyoruz” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.