ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Başkan Sadıkoğlu: Esnafımızın, Tüccarımızın Ve Sanayicimizin Gür Sesi Olmaya Devam Edeceğiz

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Bizlere iletilen tüm sorunların çözümü için çatı kuruluşumuz TOBB ve ilgili kurumlarla dirsek teması halindeyiz. 

14 Aralık 2022 18:02
Başkan Sadıkoğlu: Esnafımızın, Tüccarımızın Ve Sanayicimizin Gür Sesi Olmaya Devam Edeceğiz

Esnafımızın, tüccarımızın ve sanayicimizin gür sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya Sebze ve Meyve Hal Binasını ziyaret ederek, hal esnafı ile bir araya geldi.

Sabahın erken saatinde, hal binasının en canlı olduğu dakikalarda gerçekleşen ziyarette hal binasında bulunan tüm komisyon firmalarını tek tek gezen Başkan Sadıkoğlu, hayırlı işler diledi, yanan sobaların başında esnafla bol bol sohbet etti.

“GÜN AĞARMADAN EKMEKLERİNİN PEŞİNE DÜŞÜYORLAR”

Hal esnafının Malatya’da yaşayan herkesin daha sağlıklı ve taze ürün tüketmeleri için gecelerini gündüzlerine katarak çalıştıklarını belirten Başkan Sadıkoğlu, “Hal binasında Odamız üyesi olan esnafımız da var, olmayan da var. Ancak biz üyemiz olsun veya olmasın tüm esnafımızı geziyor, sorunlarını dinliyoruz. Malatya Sebze Meyve Hali’nde ticaret yapan hal esnafımız gün ağarmadan ekmeklerinin peşine düşüyorlar. Hal esnafımız Malatya’da yaşayan herkesin daha sağlıklı ve taze ürün tüketmeleri için gecelerini gündüzlerine katarak çalışıyorlar. Üstelik son zamanlarda karlılık oranlarının çok düştüğünü bizlere ilettiler. Bu mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hal esnafımızın hem yerelde hem de genelde bazı sorunları var. Bu sorunları bizlere ilettiler. Bizlerde bu sorunların çözümü için gerek çatı kuruluşumuz TOBB ve ilgili kurumlarla görüşmelerimizi yapacağız. Esnafımızın, tüccarımızın ve sanayicimizin gür sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Hal binası esnafı da Başkan Sadıkoğlu’nun ziyaretinden dolayı memnun olduklarını belirttiler. Başkan Sadıkoğlu’nun MTSO Başkanlığına ilk seçildiği günden bu yana kendilerini ziyaret ettiklerini belirten hal esnafı, bu yakın ilginin kendilerini memnun ettiğini de kaydettiler.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.