ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Vali Ersin Yazıcı Samanköy Konteyner Yaşam Alanını Ziyaret Etti.

 

22 Ağustos 2023 08:39
Vali Ersin Yazıcı Samanköy Konteyner Yaşam Alanını Ziyaret Etti.

 

 

 

Vali Ersin Yazıcı, 6 Şubat depremler sonrası evleri yıkılan ve ağır hasar gören vatandaşlarımızın yerleştiği Samanköy Konteyner ve Rönesans Konteyner Yaşam Kent 1 yaşam alanlarını ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Osman Kural, Malatya Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Latif Okyay, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mustafa Türker’den brifing  alan Vali Yazıcı daha sonra Rönesans Konteyner Yaşam Kent 1 Yaşam alanında, Otizm ve Down Sendromlu çocuklar için oluşturulan eğitim alanını ve Toprak Ana Kadın Kooperatifini ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Yazıcı, Rönesans Konteyner Yaşam Kent 1’de Otizm ve Down Sendromlu çocuklar için oluşturulan eğitim alanı ve Toprak Ana Kadın Kooperatifi’nce  yapılan üretim faaliyetlerinin çocuklarımızın ve kadınlarımızın moral ve motivasyonuna katkı sunduğunu bu tür faaliyetlerin önemli olduğunu ve devamının sağlanması gerektiğini belirtti.

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.