ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Konteyner kentteki çocuklara okul çantası seti

 

12 Eylul 2023 12:58
Konteyner kentteki çocuklara okul çantası seti

Türk Kızılay Malatya Şubesi tarafından konteyner kentte kalan depremzede ailelerin çocuklarına okul çanta seti hediye edildi.

 

MALET Konteyner Kent Koordinatör Kaymakamı Abdulsamet Yiğit, Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Osman Korkut birlikte konteyner kentte kalan depremzede ailelerin çocuklarına okul çantası seti hediye edildi.

 

Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Osman Korkut, “6 Şubat depremlerinin ilk anından bugüne kadar Kızılay Malatya’da sahada bulunmaktadır. İhtiyaca göre şekillendirdiği yardım modelleriyle destek çalışmaları yürüten Türk Kızılayı olarak okulların açılması ile birlikte yavrularımıza çanta ve kırtasiye seti ulaştırdık. Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz ile Kızılay yönetim kurulu üyelerine deprem bölgesine eğitim yardımı başlatmış olmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.