ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Başkan Gören’den Akçadağ ziyareti

 

16 Eylul 2023 21:35
Başkan Gören’den Akçadağ ziyareti

Başkan Gören’den Akçadağ ziyareti

AK Parti İl Başkanı Av. Namık Gören, AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, İl Başkan Yardımcıları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile birlikte Akçadağ ilçesini ziyaret etti.

Başkan Gören ilk olarak partisinin Akçadağ İlçe Başkanlığını ziyaret ederek AK Parti Akçadağ İlçe İstişare ve Değerlendirme Toplantısına başkanlık etti. Buradan ayrılan gören Akçadağ Muhtarları ile bir araya gelerek ilçedeki sorun ve talepleri dinledi. 

Başkan Gören, ilçe merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdikten sonra TOKİ tarafından yapılan afetzede konutlarının bulunduğu şantiyede incelemelerde bulundu. 

Akçadağ’da ve Malatya’da toplam 14 binin üzerinde konutun inşasının devam ettiğini belirten Başkan Gören, kısa süre içerisinde konut teslimlerinin sağlanacağını belirtti. 

Geçici barınma merkezlerinde son vatandaş ayrılana kadar yılmadan, yorulmadan çalışacaklarını vurgulayan Başkan Gören; ”Akçadağ’da TOKİ tarafından yapılan 310 adet konutun temelinin atıldığı ve inşaatının yapıldığı alandayız. Kıymetli ekibimle birlikte bu alanda incelemeler gerçekleştirdik. Allaha şükür belli bir seviyeye gelinmiş, Akçadağ merkezde şuan itibariyle 310 konut, Malatya geneli itibariyle 14 binin üzerinde konutun temeli atılmış, inşasına başlanmış durumda. 

Daha önce ilçe danışma toplantısında belirttiğim gibi tek bir vatandaşımız geçici barınma merkezinde kalmayana kadar bütün vatandaşlarımız kalıcı konutlarını alana kadar biz yılmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. 

Değerli şantiye çalışanlarımıza, firmamıza teşekkür ediyorum. Ciddi bir çalışma yapılarak belli bir seviyeye gelinmiş. İnşallah en kısa sürede vatandaşlarımıza teslim edilecek.” İfadelerine yer verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.