ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü

 

19 Eylul 2023 12:09
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü

İlimiz karayollarında trafik düzeni ve sürüş güvenliğinin sağlanması amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen uygulama ve denetimler sonucunda 24.045 araç kontrol edilmiş, çeşitli ihlallerden 4.224 araca işlem uygulanmış, 611 aracın hız ihlali yaptığı tespit edilmiş, 43 araç trafikten men edilmiştir.

Trafik bilincini artırmak için 3.679 sürücü, yaya ve öğrenciye trafik kuralları hakkında bilgilendirme faaliyeti icra edilmiştir.

Ayrıca okul giriş çıkış saatleri ile araç ve yaya yoğunluğunun olduğu akşam eve dönüş saatlerinde ilave tedbirler alınmış olup vatandaşlarımızı rahatsız eden ses sistemi, abartı egzoz ve drift yapan araçlara yönelik uygulamalarımız hassasiyetle devam etmektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.