ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'da Mevlid Kandilli Kutlama Mesajı

 

25 Eylul 2023 14:08
Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'da Mevlid Kandilli Kutlama Mesajı

 

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan Yayınladığı Mesajında.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşriflerinin anıldığı, bizler için özel bir anlam taşıyan mübarek Mevlid Kandili’ne erişmenin sevinci içerisindeyiz. Mevlid Kandili, birlik, beraberlik ve sevginin pekiştiği, duaların kabul olduğuna inanılan özel bir gece olarak tüm İslam alemi için büyük bir öneme sahiptir.

Kazgan  Bu özel gece, sevgili Peygamberimizin dünyaya teşriflerini yâd etmek, O’nun yüce ahlakını hatırlamak ve yaşantımıza daha fazla anlam katmak için bir fırsattır. İslam’ın hoşgörüsü ve merhametiyle dolu bu mübarek gecede, birbirimize daha çok kenetlenmeli, kardeşlik duygularımızı güçlendirmeli ve insanlık adına daha iyi bir dünya inşa etmek için çaba sarf etmeliyiz.

Kazgan  Bu gecenin önemini de düşünerek en samimi duygularla edeceğimiz dualarımızda insanlığın huzur, barış ve refah içinde yaşamasını temenni ediyoruz. 


Bu vesile ile milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennisiyle, Mevlid Kandilimiz ve Mevlid-i Nebi Haftamızın şehrimize, ülkemize ve gönül dünyamıza huzur, bereket ve selamet getirmesini yüce Rabbimizden niyaz ediyor, tüm Akçadağ lı hemşehrilerimin Mevlid kandilini tebrik ediyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.