ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Başkan Sadıkoğlu'ndan Anadolu Basını Birliğine Ziyaret

 

07 Ekim 2023 00:02
Başkan Sadıkoğlu'ndan Anadolu Basını Birliğine Ziyaret

 

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Basın konteyner ziyaretleri kapsamında bu gün Anadolu Basın Birliği Derneğini ziyaret etti.

Başkan Sadıkoğlu,’’mevcut ve yeni sanayi alanlarımızın gelişiminin önü açılmalı ,üretim ve istihdam artarak devam etmeli ve şehrimizin bu alandaki cazibesi artırılmalı’’dedi.

Gerçekleşen ziyarette , Malatya sanayisi 6 Şubat öncesine dönemedi, Deprem bölgesine verilen destek ve kolaylaştırıcı adımlar artarak devam etmeli” şeklinde açıklama da bulunan Sadıkoğlu,“Ekonomide 3 yıllık yol haritasını belirleyen Orta Vadeli Program, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından açıklanmış ve programda yatırım, üretim, istihdam ve ihracata dayalı büyümeye dikkat çekildi. Programda özellikle deprem bölgesine yönelik finansman desteklerine de vurgu yapıldı. Bu doğrultuda bölgemize yönelik desteklerin artarak devam etmesi büyük önem taşıyor. Artan teşviklerle mevcut ve yeni sanayi alanlarımızın gelişiminin önü açılmalı üretim ve istihdam artarak devam etmeli.Açıklanan yeni sanayi alanları da OVP’nin uygulanmaya devamının bir göstergesidir.“

Yaşadığımız depremler sonrası toparlanma sürecinde sanayicilerimize, ihracatçılarımıza ve çalışanlarımıza tüm zorluklara rağmen vermiş oldukları mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum’’dedi.

Sadıkoğlu,’’Rekabeçi konumumuzun sürdürülebilirliği için yeni destekler şart. Bununla birlikte finansmana ulaşım ve maliyetlerin yüksek oluşu da en büyük sorunlarımız arasında yer alıyor.

 Dünya geneli ekonomik göstergelere baktığımızda, dolar değer kazandıkça maalesef tüm dünyada hammadde maliyetleri artıyor. Bu sebeple üretimlerimizde katma değeri artırmak ve sağlam adımlar atmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

 Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki DAĞ, ise, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve 

beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Dağ, Malatya Ticaret Sanayi Odası Başkanı Sayın Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'nun çalışmaların takdir ediyoruz. Sayın Sadıkoğlu, göreve geldiği günden bu güne kadar her zaman olduğu gibi Malatya esnafın yanında olmuştur.

Anadolu Basını Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Derneğimize yaptıkları bu anlamlı ziyaretlerinden şahsım ve tüm ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum ve çalışmalarından başarılar diliyorum dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.