ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Necmettin Kurnaz'dan Akçadağ İlçesine Aday Adaylığını Açıkladı

 

27 Kasım 2023 03:17
Necmettin Kurnaz'dan Akçadağ İlçesine Aday Adaylığını  Açıkladı

Necmettin Kurnaz Yaptığı Açıklamada.

Mahalli İdareler seçimlerine doğru hızla yaklaşılırken siyasi partilerde aday adaylığı başvuruları hız kazandı. İş İnsanı Necmettin Kurnaz ilçe Başkanlığına gelerek aday adaylığı başvurusunda bulundu. CHP Akçadağ İlçe Başkanlığı’nda resmi olarak gerçekleştirdim.31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Akçadağ Belediye başkanlığı için aday adaylığımı huzurlarınızda açıklıyorum.” dedi.

 

Kurnaz Akçadağı birlikte daha güçlü, daha yaşanabilir ve daha kalkınmış bir ilçe haline getirmek için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğim” dedi

 

Cumhuriyet Halk Partisi sevenleriyle beraber çıktığım bu yolda hedefimiz, partimizin yerelde büyük başarı sağlamasıdır.  adaylık açıklamamda bütün yol arkadaşlarımı yanımda görmek istiyor, bu süreçte iyi dileklerinizi ve desteklerinizi bekliyorum. Kazanan partimiz olacak” 


 

Akçadağ Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Aslan Hemşehrilerimize hizmete devam etmek adına gerçekleştirdiğiniz adaylık müracaatınız hayırlara vesile olmasını diliyor. Kurnaz'a Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı İçin hayırlı olsun başarılar dileriz ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.