ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Deprem Bölgelerinde Organizasyonu Yeniden Düşünmek

 

31 Ocak 2024 15:09
Deprem Bölgelerinde Organizasyonu Yeniden Düşünmek

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ

DEPREM BÖLGELERİNDE ORGANİZASYONU YENİDEN DÜŞÜNMEK

SEMPOZYUM....

Deprem Bölgelerinde Organizasyonu Yeniden Düşünmek

İnönü Üniversitesinin ev sahipliğinde depremin yıldönümünde “Deprem Bölgelerinde Organizasyonu Yeniden Düşünmek“ adlı sempozyum

 2 şubatta Sağlık Profesyonelleri tarafından gerçekleştirilecek. 

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen 11 ilin katılımı ile yapılacak olan sempozyumda ağır hasar alan Malatya, Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş illerinden konuşmacılar olacaktır. 

Japonya ve Endonezya’dan konuşmacıların yer alacağı sempozyumda 4 ilin başhekim, başhemşire, acil ekipleri, UMKE ekipleri ve eczacılar için ayrı oturumlar gerçekleştirilecek.  

Konuyla ilgili olarak Doç.Dr.Emriye Hilal Yayan

Sempozyumun ulusalın yanı sıra uluslararası katılımcıları bir araya getireceğini belirten Doç. Dr. Emriye Hilal Yayan “Tarihinin en büyük doğal afetlerinden biri olan ve 50 bini aşkın vatandaşımızın hayatını kaybettiği, binlerce insanımızın yaralandığı, milyonlarca insanımızın göç ettiği ve 11 ilin etkilendiği 6 Şubat Kahramanmaraş Depreminde yaşananları deprem sürecini yöneten sağlık çalışanları ile yeniden konuşmak, olası depremler için eksiklerin hızla giderilebilmesi de kısa, orta ve uzun dönemde; devlet, sağlık çalışanı, sivil toplum kuruluşları ve akademisyenler olarak nelerin yapılabileceğini akademik açıdan ele almak ve öneriler üretmek amacıyla düzenlediğimiz sempozyuma sizleri davet etmekten onur duyarız.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.