ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Canlı İlimizi Ziyaret Etti

 

07 Şubat 2024 20:32
Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Canlı İlimizi Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Canlı, Daire Başkanları Şamil Demircan ve Emrullah Uzun ilimiz eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde incelemek, okul idarecileri ve öğretmenler ile bir araya gelmek amacıyla ilimize ziyarette bulundular.

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Canlı Malatya ziyareti kapsamında Vali Ersin Yazıcı’yı ve Akçadağ Kaymakamı Adem Topaca’yı makamlarında ziyaret etti. Ardından İl Müdürlüğümüzü ziyaret ederek İl Müdürümüz Behçet Bakır’dan ilimiz eğitim çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı.

Okul ziyaretleri kapsamında Akçadağ İlçemizde bulunan Cumhuriyet İlkokulu, Akmercan Ortaokulu,  Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezine bağlı Gedik Özel Yürekler Eğitim Merkezi, Vali Galip Demirel Ortaokulu, Diniye Çalık İlkokulu öğretmenleri ile buluştu. Okul ziyaretlerinin ardından Erman Ilıcak Fen Lisesinde tüm okul idarecileriyle toplantı yaparak okul idarecilerinin talep ve önerilerini dinledi. Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Canlı, “ Düzenli olarak illerimizi ziyaret ediyoruz. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İdarecileriyle, okul idarecileriyle, öğretmenlerimizle istişare ederek bizlere aktardıkları sorun ve çözüm önerilerini yerinde inceliyoruz ve Bakanlığımızın politikalarını geliştirmek için çalışmalar yapıyoruz.”  dedi.

Toplantı sonrasında, İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır ile birlikte  Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. 6 Şubat depremleri yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programlara katıldı ve depremde hayatını kaybeden öğretmenlerimizin kabirlerini ziyaret ederek dua etti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.