ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Fatih Mehmet Gönültaş Çukurdere Mahallesi Muhtarlığı İçin Tekrar'dan Adaylığını Açıkladı.

 

03 Şubat 2024 15:36
Fatih Mehmet Gönültaş Çukurdere Mahallesi Muhtarlığı İçin Tekrar'dan Adaylığını Açıkladı.

Yerel seçimlerin start alması ile birlikte belediye başkanlığı, meclis üyeliği aday adaylarının boy gösterdiği günlerde muhtar adayları da adaylıklarını açıklamaya başladı.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek mahalli idareler ve muhtarlık seçimleri için hazırlıklar başladı. Muhtar adayları da çalışmalarına başlarken, Çukurdere mahallesine tekrar'dan adaylığını açıklayan Fatih Mehmet Gönültaş.Muhtarlık Osmanlıdan günümüze taşınan, 194 yıl önce kurulan bir müessesidir.

Mahalle sakinlerinin devlet kurumları ile arasında aracı bir rolü olan, çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel gereksinimlerinden olan Muhtarlık, kutsal bir görevdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi  ‘Muhtar demokrasinin temel taşıdır.’ Bu anlayışla; çağdaş, hukukun üstünlüğüne inanarak mahallemizin ihtiyaçlarının belirlenmesi ve çözümü için sorumluluk almak için bu yola çıktık.

Garibanların sesi olacağım"mahallemizin eksiklerini elimizden geldiği kadar gidermek için çaba gösterdik. Mahallemiz için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduk.

Gönültaş Mahalleler birçok insan için oturduğu ev gibidir. Her türlü eksikliğini hisseder, neyin nerede olması gerektiği yönünde fikirler üretir, elinden de bir şeyler geliyorsa yapmaya çalışır, güzelleştirmeye çalışır. Ben de yıllardan beri aynı bilinçle hareket ediyorum. Elimden geldiği kadarıyla mahallemiz için mahalle sakinlerimiz için kurumlar arasında köprü olmaya çalıştım. 

Ben ve aza arkadaşlarımız bu yolda gece gündüz mücadele edeceğiz. Unutmayalım inanmak demek, başarmak demektir. Başarmak demek, çalışmak demektir. Çalışan başarır, çalışan kazanır. Çıkmış olduğumuz bu yolda kendimize olan inancımız da, güvenimiz de tamdır. İsimlerin değil mahallemizin adamı olacağım. Onun için ‘Ben değil, biz göreve’ diyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.