ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Fırat Edaş Malatya'yı Aydınlatmaya Devem Ediyor

 

21 Şubat 2024 08:35
Fırat Edaş Malatya'yı Aydınlatmaya Devem Ediyor

Fırat Edaş Malatya'yı Aydınlatmaya Devem Ediyor

6 Şubat depremlerinden sonra büyük hasar alan Malatya'da yıkım işlemleri sonrasında Fırat Edaş tarafından cadde ve sokaklarda aydınlatma çalışmaları hızla devam ediyor.

Depremler sonrası yıkım çalışmaları süren Malatya'da Fırat Edaş aydınlatma çalışmalarını hızla sürdürüyor. Yıkımlar sonrası karanlığa boğulan cadde ve sokakları tekrar aydınlatan Fırat Edaş vatandaşlardan taktir topluyor.

Fırat Elektrik Dağıtım AŞ, depremlerden etkilenen ve hizmet bölgesinde yer alan illerde kesintisiz ve güvenli elektrik arzının sürdürülebilmesi için çalışmalarını 7/24 sürdürüyor. 

Fırat EDAŞ o hizmet alanlarında yer alan illerde kesintisiz enerji odaklı çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza devam ediyor. Alt ve üst yapı yatırımlarımızın yanı sıra çalışanlarımıza uzmanlık gerektiren konularda eğitimler vererek yatırımlar yapmayı sürdürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.