ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Malatya'da Bugün Hava Nasıl.

 

23 Şubat 2024 18:09
Malatya'da Bugün Hava Nasıl.

Malatya'da Bugün Hava Nasıl

Malatya'da bugün hava nasıl? Havalar nasıl olursa olsun sizin havanız yerinizde olsun, diyerek meteoroloji bölge müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminini sizlerle paylaşalım.

Meteoroloji bölge müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu;öğle saatlerine kadar Elazığ,Tunceli,Malatya ve Bingöl çevreleri aralıklı yağışlı olarak geçeceği, yağışların yağmur ve sağanak,yüksek kesimlerde ise yağışların karla karışık yağmur şeklinde olacağı,gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin edilmektedir. Rüzgârların güneyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi beklenmektedir.

UYARILAR: ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Bölgemizin yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerinde çığ riski bulunduğundan vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. 

Editör: Erdal ÖZTÜRK

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.