ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Ezel Ecrin EREN Türkiye 3.sü

 

27 Mart 2024 10:10
Ezel Ecrin EREN Türkiye 3.sü

Ezel Ecrin EREN Türkiye 3.sü

MALATYALI KARATECİ'DEN TÜRKİYE DERECESİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı faaliyet programında yer alan 2023- 2024 Okul Spor Karate Türkiye Şampiyonası final müsabakaları İzmir’de yapıldı.

23-24 Mart 2024 tarihleri arasında İzmir Halkapınar Spor Salonu’nda düzenlenen Okul Sporları Küçükler- Yıldızlar Karate Türkiye Şampiyonası’nda Battalgazi Orhan Gazi Ortaokulu öğrencisi Ezel Ecrin EREN 48 kg Türkiye 3. olarak kürsüde yerini almıştır.

Beden Eğitimi Öğretmeni ve aynı zamanda Karate antrenörü Süleyman YILDIRIM özverili,azimli ve sabırlı çalışarak böyle birbbaşarı sağladığı için öğrenci mi kutluyor ve desteklerini esirgemeyen okul müdürümüz Mehmet Olcay ÜLGER'e teşekkür ederim.

Öğrencimiz Ezel Ecrin EREN ise 2 yıldır Karate sporunu yaptığını ve bizlere emek verip yetiştiren öğretmenime teşekkür eder,bundan sonra ki yarışmalar için daha iyi çalışıp Malatya'yı en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.