ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

MASKİ, DARENDE'DE 10 MİLYONLUK YATIRIM YAPIYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Darende İlçesi’ne bağlı Aşağıulupınar, Balaban ve Irmaklı Mahallelerine yaklaşık maliyeti 10 milyon TL olan 48 bin metrelik alt yapı çalışması inşa ediyor. 

20 Mart 2021 22:59
MASKİ, DARENDE'DE 10 MİLYONLUK YATIRIM YAPIYOR

konuştu.

 

IRMAKLI SAĞLAM ALT YAPIYA KAVUŞUYOR

 

Son olarak Irmaklı Mahallesi’nde devam eden çalışmaları inceleyen MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, “Irmaklı mahallemize 17 bin metrelik içme suyu hattı çalışması yapıyoruz. 13 bin metrelik içme suyu hattı inşasını tamamladık. Kalan 4 bin metrelik hat çalışmamız devam ediyor. 200 tonluk içme suyu deposunu ve yol geçişi çalışmalarımızı bitirerek devreye aldık. İki ay içerisinde çalışmalarımızın hepsini tamamlayacağız. 2019 yılında da mahallemize 9 bin metrelik kanalizasyon hattı inşa ettik. Kalan işlerin tamamlanmasıyla birlikte mahallemizin altyapı ile alakalı taleplerini yerine getirmiş olacağız” şeklinde konuştu.  

 

MUHTARLARDAN BAŞKAN GÜRKAN’A TEŞEKKÜR

 

Balaban Mahallesi Muhtarı Cemal Çelebi ile Aşağıulupınar Mahalle Muhtarı Ömer Sağlam, yapılan çalışmalardan dolayı memnun olduklarını ifade ederek, “Mahallemize yapılan içme suyu ve kanalizasyon hatlarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a ve MASKİ Genel Müdürümüz Sayın M. Yaşar Karataş’a teşekkür ediyorum” dedi. Irmaklı Mahallesi Muhtarı Ömer Kılıç ise, “Daha önceki yıllarda mahallemizin kanalizasyon sorunu vardı. Bu sorun MASKİ tarafından giderildi. İçme suyu problemimizi de şimdi tamamlıyorlar. Yaklaşık 17 bin metrelik içme suyu hattı inşa ediliyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.