ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Galip Demirel Ortaokulu LGS şampiyonlarını Ağırladı

Galip Demirel Ortaokulu LGS şampiyonlarını Ağırladı 

20 Ağustos 2021 03:47
Galip Demirel Ortaokulu LGS şampiyonlarını Ağırladı

Vali Galip Demirel Orta Okulu 17 LGS Şampiyonu öğrencisini ağırladı. Öğrenciler tebrik edilerek ödüllendirildi.

Vali Galip Demirel Ortaokulunda LGS de dereceye giren 17 öğrenci için bir tören düzenlendi. Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay ve Şube Müdürü Seyfettin Duman'ın da katılımıyla düzenlenen programda Vali Galip Demirel Ortaokulu tarafından LGS'de dereceye giren öğrencilere plaket ve çeşitli hediyeler verildi. Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay başarılarından dolayı öğrencileri, velileri ve emek veren öğretmenleri tebrik ederek gelecekte bu başarılarını arttırarak ülkemize faydalı bireyler olacaklarını ümit ettiğini belirtti.

Vali Galip Demirel Ortaokulu müdürü Hamit Kapan "4 yıl boyunca öğrencilerimizi okulumuzda misafir ettik. Malatya'da bulunan Yeşilyurt Erman Ilıcak Fen Lisesi ve Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi'ne en çok öğrenci gönderen okul olma başarısını bu yılda göstermiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu gururu bize ve öğretmenlerimize yaşatan başta öğrencilerimiz olmak üzere, onlara her zaman destek olan velilerimize teşekkür ediyorum öğrencilerimizin bundan sonraki eğitim ve öğretim hayatında başarılar diliyorum" dedi

Programın sonunda öğrencilerle pasta kesimi yapılıp LGS şampiyonlarına plaket ve hediyeler takdim edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.