ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Deniz Kitapevleri 3. Şubesini Bostanbaşı’nda açtı.

Malatya’da 2002 yılından beri faaliyet gösteren Deniz Kitapevleri 3. Şubesini Bostanbaşı’nda açtı. 

06 Mart 2022 03:53
Deniz Kitapevleri 3. Şubesini Bostanbaşı’nda açtı.

Deniz Kitapevleri 3. Şubesini Bostanbaşı Mahallesi Zincirkıran Sokakta açtı.

Açılış törenine, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, Malatya Cem Vakfı Başkanı Eşref Doğan, Deniz Kitapevleri Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Özdemir ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Deniz Kitapevleri Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Özdemir, Deniz Kitabevlerinin 20. Yılını geride bıraktığını belirterek, “Bugün hizmet verdiğimiz ilk çocuk belki şu an öğrencilerine hizmet veren bir öğretmen veya hastanede bir tedavi sürecini yürüten bir doktor. İnşallah bugün Malatya'nın coğrafyasında nice insanlar sanatta ve siyasette büyük insanlar yetişti. Bunların yetişmesinde bizler de inşallah bir vesile olmuşuzdur. Bostanbaşı gelişen ve gelişmekte olan önemli bir mahallemiz. Buraya bir şube açarak hizmet ağımızı, insanlarımıza ulaştırma gayreti içerisinde olduk. Bu süre zarfı içerisinde bizlerden de sayın esirgemeyen büyükşehrimizden gerek ilçe belediye başkanlarımızdan ve STK'larımızın değerli temsilcilerinden, arkada büyük gücümüz olan personellerimize her zaman yanımda yürümekten gurur duyduğum sevgili eşim ve çocuklarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, Deniz Kitabevi'nin, 3. Şubesini açtığını anımsatarak, “Deniz Kitabevleri konsept olarak versiyon olarak farklı bir segmentte yani yirmi birinci yüzyıla ve gençlerimize hitap edebilecek farklı bir konsept daha hazırlanmış. Bu anlamda da ben Mesut Bey'e de ve beraber çalıştığı arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Bu iş yerinin başta Mesut Bey'e, çalışanlara ve Malatya'mıza ve kitap okuyan herkese hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.