ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Fırat Edaş Enerji Çalışanları Haftası’nı Unutmadı

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., ülkemizde her yıl Enerji Çalışanları Haftası’nı çalışanlarıyla kutladı. 

10 Kasım 2020 22:51
Fırat Edaş Enerji Çalışanları Haftası’nı Unutmadı

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., ülkemizde her yıl Enerji Çalışanları Haftası’nı çalışanlarıyla kutladı.

Geçtiğimiz yıl Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın (ETKB) Kasım ayının ikinci haftasını Enerji Çalışanları Haftası olarak ilan etmesiyle ülkemizde kutlanmaya başlanan anlamlı haftayı Fırat EDAŞ, bu yıl pandemi sürecine rağmen unutmadı.

Anlamlı hafta kapsamında Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Fikret Türkmen, sorumluluk bölgesindeki şirket müdürlüğü başta olmak üzere 4 il müdürlüğünde ve 47 ilçe yöneticiliğindeki çalışanlarının Enerji Çalışanları Haftası’nı kutladı.

Enerji Çalışanları Haftası’nı ‘Biz Biriz’ mottosuyla tüm çalışanlarla kutlamaya özen gösterdiklerini hatırlatan Fırat EDAŞ Şirket Müdürü Fikret Türkmen, “Bu yıl ülkemizde ve özellikle sorumluluk bölgemizde yaşanan depremler ve salgın süreciyle önemli bir sınav verdik. Elazığ ilimizde meydana gelen ve Malatya ilimizde etkisi görülen 6.8 şiddeti büyüklüğündeki depremde, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. olarak enerji arzı noktasında sergilediğimiz özverili çalışmayla mağduriyet yaşatmadık. Başarılı çalışmamız ile pek çok kesimin de takdirini kazandık. Bu anlamlı hafta vesilesi bir kez daha tüm çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

FİKRET TÜRKMEN: “ONLAR HAYATIN GİZLİ KAHRAMANLARI”

Enerji sektörü içerisinde elektrik dağıtım çalışanlarının ayrı bir yeri olduğunu işaret eden Şirket Müdürü Fikret Türkmen, “Elektrik, günümüzün adeta su ve hava kadar bir yaşam kaynağı haline gelmiştir. Bu anlamda elektrik, hayatın olmazsa olmaz enerjisidir. Böylesi önemli bir kaynak içerisinde elektrik dağıtım hizmeti, büyük önem arz etmektedir” diyerek, sözlerini şu cümlelerle tamamladı: “Yaşadığımız pandemi sürecinde sağlık çalışanlarımız kadar elektrik dağıtım sektör çalışanları da kesintisiz enerji arzı ile hayatın devam etmesi için büyük bir özveri göstermektedir. Her türlü zorlu koşulda sergiledikleri özveri, çoğu zaman görülmese de onlar bu görünmezliği ile adeta hayatın gizli kahramanlarıdır. Bu bağlamda anlamlı hafta ile enerji çalışanlarımızın hatırlanmasına katkı koyan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na ve Enerji İletişim Grubu’na (EİG) teşekkür ediyorum. Başta çalışanlarımız olmak üzere tüm enerji sektörü çalışanlarının Enerji Çalışanları Haftası kutlu olsun.”

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.