ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Haber Malatya’ya Hayırlı Olsun Ziyaretti.

Ali Fırat yaptığı açıklama'da Yeni iş yeriniz'de çalışmalarınıza kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Allah hayırlı mübarek eylesin. Sizleri tebrik ediyorum. 

21 Kasım 2022 08:20
Haber Malatya’ya Hayırlı Olsun Ziyaretti.

Fırat Gazeteci arkadaşlarımız için de hayırlı uğurlu olsun Malatya'mızın'da Ülkemizin gelişimi, kalkınması, psikolojisinde basın yayın organlarının etkisi çok büyüktür. Bazen bir konuyu tüm ülke basının gücü sayesinde konuşabiliyor. Dolayısıyla basın yayının ne kadar önemli bir görev  olduğunu, basın yayınla ilgili yapılan çalışmaların gerçekten ülkenin sorunlarını çözebilecek, psikolojisini düzeltebilecek formatta olduğunu görüyoruz ifadelerinde bulundu.

Anadolu Basın Birliği Şube Başkanı Zeki Dağ ise yaptığı açıklama'da Yeni iş yeriniz'de  sizlere başarılar diliyorum. Gazeteciler "bizler" toplumun haber alması anlamında gece gündüz demeden çok önemli bir görevi üstleniyoruz.

Dağ Bu görevi hakkıyla yerine getirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Tüm gazeteci arkadaşlarımız'da  beklentimiz doğru, tarafsız ve toplumu aydınlatmaya yönelik haber yapmalarıdır. Bizler gece gündüz her türlü şartta olaylara koşuyor, bilgileri derleyerek Vatandaş'larınızın  haber almasını sağlıyorsunuz. Kendi adıma sizlere teşekkür ediyor ve sizleri tebrik ediyorum"  Dilek Kiraz'la sürekli  fikir alış verişinde bulunduğumuz ve gerçekten tarafsızlık ilkesiyle sürekli gayret gösterip Malatya’yı aydınlatmaya çalışan bir ekipiyle Kendilerine teşekkür ediyor ve çalışma arkadaşlarınıza görereviniz'de başarılar dileriz, ifadelerinde bulundu.

habermalatya44.com.haber müdürü H.Serap Karlıdağ ise özel el işlemeli Türk Bayrağı hediyesin'den dolayı Ali Fırata ve bizleri ziyaretlerde bulunan Anadolu Basın birliği Şube Başkanı Zeki Dağ'a nazik ziyaretleriniz'den güzel temennileriniz için çok teşekkür ederiz,ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.