ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Mehmet Polat'dan Enver Kiraz'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Polat Seçimlerde, Malatya'mıza ve ülke insanına hayırlı hizmetlere vesile olacak sonuçlar elde etmeleri temennisinde bulunan başkan Polat ‘Adaylığınız öncelikle hizmette birinci olan siyaset kurumu için hayırlı olsun. Siyaset başka arayışlara gidilmeden millete ulaşmada en kutsal hizmet kurumudur. 

28 Aralık 2022 01:17
Mehmet Polat'dan Enver Kiraz'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Polat Hizmet kurumuna bugün çıktığınız yolda başarılar dilerim. Hayırlı olsun. İnşallah hayırlı sonuçlara ulaşır, Sayın başkanımıza kabullerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yakinen başarılı çalışmalarına şahit olduğumuz başkanımızla bundan sonrada her kesimle birlikte uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz”Malatya'mıza ülkemize insanımıza hayırlı hizmetlere vesile olacak sonuçları elde edersiniz.

Sayın başkanımıza kabullerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yakinen başarılı çalışmalarına şahit olduğumuz başkanımızla bundan sonrada Malatya'mızla birlikte uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğini umut ediyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığın'dan istifa ederek Malatya Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekiliği adaylığını açıklaması sonuçu bütün kesimdeki vatandaşlarımızın yanımızda olması bizleri mutlu etti.

Bizleri hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Malatya'mızın Pütürge İlçemizin bir önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Polata ziyaretinden dolayı büyük onur duyduğunu ifade eden.

Kiraz Bizler özellikle siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğuna inanıyoruz.

Bugün bu çatı altında olmaktan, sizlerle birlikte olmaktan çok büyük mutluluk ve şeref duyduğumu  ifade etmek istiyorum. Biz bu Malatya'mızı karşılık beklemeden sevdik. Baş göz üstüne dedik, hiç sitem ve şikayet etmedik. Bizleri yalnız bırakmayan herkese ve özellikle Sayın Başkanımız Mehmet Polata Sağolsun, ayaklarınıza sağlık. Bende şahsım ve Malatya'mız ve tüm Cumhuriyet Halk Partisi İl ve ilçe yönetimiz adına ziyaretinden dolayı teşekkür ederim, ayağınıza sağlık sürekli bekleriz sayın başkanımız ” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.