ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİN’DEN ÖĞRENCİLERE TELAFİ EĞİTİMİ

 

03 Ağustos 2023 19:56
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİN’DEN ÖĞRENCİLERE TELAFİ EĞİTİMİ

 

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ili etkileyen deprem sonrası vatandaşlar normal yaşamlarına yavaş yavaş dönerken, bu sıkıntılı dönemde gerekli eğitimi alamayan öğrenciler için Büyükşehir Belediyesi tarafından telafi eğitimi verilecek.

Eğitimdeki ciddi zaman kaybı, ders boşlukları gibi sorunların yaşandığı bu süreçte Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Şube Müdürlüğü tarafından Parasız Yatılılık ve Bursluluk sınavları için telafi eğitimleri düzenleniyor.  

Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerinde depremden etkilenen öğrencilere yönelik, Parasız Yatılılık ve Bursluluk sınavı için telafi eğitimi verileceği bildirildi.

Açıklamada, 3 Eylül 2023 tarihinde düzenlenecek olan Parasız Yatılılık ve Bursluluk sınavına girecek öğrencilere yönelik olarak,  14 Ağustos Pazartesi günü itibariyle telafi eğitimlerinin başlayacağı belirtildi.

Telafi eğitimine kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin Büyükşehir Belediyesi Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerine müracaat etmeleri gerekiyor.

Telafi eğitimleri hakkında bilgi almak isteyen öğrenci velileri aşağıda belirtilen telefonları arayabilirler.

Kernek Külliyesi-                                                       0 (422) 377 86 11-12

Melekbaba Semt Konağı-                                 0 (422) 361 40 50

Özalper Semt Konağı-                                         0 (422) 502 02 08

Salköprü Semt Konağı-                                         0 (422) 502 06 66

Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi-      0 (422) 377 86 10

Yeşiltepe Semt Konağı-                                         0 (422) 336 22 24

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.