ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Fendoğlu’ndan Büyük Yangın Atlatan Köye Ziyaret

 

15 Ağustos 2023 00:06
Fendoğlu’ndan Büyük Yangın Atlatan Köye Ziyaret

Fendoğlu’ndan büyük yangın atlatan köye ziyaret 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, yaklaşık 7 saat süren yangında zarar gören Hekimhan ilçesinin Ballıkaya (Köyü) Mahallesini ziyaret ederek, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, beraberinde MHP Hekimhan İlçe Başkanı Yılmaz Ekici ve partililerle birlikte büyük bir yangın atlatan Hekimhan ilçesinin Ballıkaya Mahallesini ziyaret etti.

Ballıkaya Muhtarı Merdan Çelik ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini sunan Milletvekili Fendoğlu, “Yaklaşık 7 saat süren yangında herhangi bir can kaybının olmaması ve yangının köy içine sirayet etmemesi büyük bir şans. Ballıkayalı hemşehrilerime geçmiş olsun. Yangın nedeniyle bağ ve bahçelerinde zarar gören hemşehrilerimin mağduriyetini giderilmesi için girişimlerde bulunacağım. Ayrıca diğer taleplerin ve sorunların de çözümünün takipçisi olacağım.” dedi.

Vatandaşlarla sohbet eden Fendoğlu, “Malatya’nın hangi köşesi olursa olsun, vatandaşımızın bir sorunu ve derdi varsa MHP olarak biz oradayız.” dedi.

Fendoğlu, bölgede bekleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye personellerine de yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, tebrik etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.