ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

ESENLER’DE HAYAT KURTARAN DÖNÜŞÜMDE SON DURUM!

 

16 Ağustos 2023 00:56
ESENLER’DE HAYAT KURTARAN DÖNÜŞÜMDE SON DURUM!

 

            17 Ağustos'un 24'üncü yıl dönümünde, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'in yüzde 57’sinden fazlasını nasıl yenilediklerini, 50 bin konutluk Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesinde gelinen son noktayı proje alanlarında anlatacak. Göksu, yenilenen evlerine taşınan vatandaşlarla sohbet edecek ve Esenler’deki kentsel dönüşümün ne zaman tamamlanacağına dair yol haritasını açıklayacak.

            Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 17 Ağustos 1999'da meydana gelen ve binlerce vatandaşın hayatını kaybetmesine ve on binlerce vatandaşın da yaralanmasına yol açan Marmara Depremi'nin 24’üncü yılında, "Hayat Kurtaran Dönüşüm” konulu bir basın toplantısı düzenleyecek ve basın mensuplarına bazı kentsel dönüşüm proje alanlarını gezdirecek. Kahvaltıyla başlayacak program, Esenler’de 2012 yılından bu yana tamamlanan bazı kentsel dönüşüm projeleri (Havalanı Mah., Turgutreis Mah., Oruçreis Mah.) ile eski binaların yıkım çalışmaları devam eden sahaların gezilmesiyle devam edecek. 50 bin konutla Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi sahasının da gezileceği programın sonunda, Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, geçtiğimiz Ağustos ayında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törenle evleri teslim edilen 15 Temmuz Mahallesi sakinleri ile çay içip sohbet edecek.

Esenler’in değişik mahallelerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da bilgi verecek olan M. Tevfik Göksu, Esenler’deki kentsel dönüşüm çalışmalarının ne zaman tamamlanacağına dair yol haritasını da açıklayacak.

Hiçbir mühendislik hizmeti almadan inşa edilen binalardaki ibretlik imalat hatalarının fotoğraflarının yer aldığı sergiyi görme imkânı da olacak kentsel dönüşüm basın toplantısı ve gezisinde kurumunuzu temsilen bir arkadaşımızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız.  İlginizi ümit eder, iyi çalışmalar dileriz.

                                                                                                        Belediye Başkanlığı Basın Danışmanlığı

Tarih        :16. 08. 2023 Çarşamba
Saat          : 09.30 (Kahvaltı)  Yer:  Surname Restauran – Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi
                  : 11.00 – Kentsel Dönüşüm alanlarına gezi
Bilgi İçin : Hüseyin Akman -            0 530 767 00 57
                  : Esat Pala   -            0 533 417 56 02            

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.