ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Mehmet Zafer Baskil’den Yeniden Refah Partisi’nde Aday Adaylığını Açıkladı

 

29 Eylul 2023 18:04
Mehmet Zafer Baskil’den Yeniden Refah Partisi’nde Aday Adaylığını Açıkladı

Mehmet Zafer Baskil’den Yeniden Refah Partisi’nde Aday Adaylığını Açıkladı

Mart 2024 Yerel seçimlerde Elazığ’ın Baskil İlçesi’nde Yeniden Refah Partisi’nden aday adaylığı başvurusunda bulunan Mehmet Zafer “ Model, modern ve marka ilçe Baskil için projelerimizle belediye başkanlığına talibiz  “ dedi.

 

2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerin şu ana kadar yapılan seçimlerden çok daha hareketli geçeceğini vurgulayan Mehmet Zafer “ Yeniden Refah Partisi’nin 3’üncü nesil belediyecilik anlayışının ülkenin en küçük yerleşim birimlerinden başlayarak üretime ve kalkınmaya yönelik olmasının ülkemiz açısından önemli olduğunu ifade etmek lazım. Baskil ilçesi, yüzölçümü bakımından ülkemizin en büyük ilçeleri arasında yer almasına rağmen maalesef yıllardır yapılan yanlış politikalar yüzünden gelişememiş ve sürekli olarak dışarıya göç vermiştir. Bizler üretime ve istihdama yönelik projelerimizle öncelikle ilçemizde bulunan mevcut nüfusu elimizde tutup, dışarıya göç veren değil, tam aksine dışarıdan göç alan bir ilçe olacağız “ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.