ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Keskin’den Bakan Işıkhan’a Ziyaret  

 

02 Ekim 2023 22:48
Keskin’den Bakan Işıkhan’a Ziyaret   

 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ı ziyaret etti.

 

Keskin, ziyarette Bakan Işıkhan’a görevinde başarılar dileyerek, 6 Şubat depremlerinde mağdur olan esnaf ve sanatkarların yaşamış olduğu sorun ve sıkıntıları aktararak, deprem bölgesindeki esnaf ve sanatkarlar için her alanda pozitif ayrımcılık yapılması hususunu talep etti.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’a çalışmaları için teşekkür eden Keskin, deprem bölgesindeki esnafların ayağa kalkabilmesi, ticaretin bu bölgede eski günlerine kavuşabilmesi, istihdamın artabilmesi için destek ve katkılarını beklediklerini ifade etti.

 

Keskin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğüne atanan Malatyalı bürokrat İhsan Esen’i de ziyaret ederek, görevinden dolayı tebrik edip, başarılar diledi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.