ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

ADAY ADAYI MEHMET ZAFER,SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

 

25 Ekim 2023 12:44
ADAY ADAYI MEHMET ZAFER,SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

ADAY ADAYI MEHMET ZAFER,SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR


 

Elazığ’ın Baskil ilçesinde Yeniden Refah Partisi’nden aday adaylığını açıkladıktan sonra çalışmalarına aralıksız devam eden Uluslararası Diriliş Hareketi Genelbaşkanı Zafer “ İlçemiz model,modern ve marka bir ilçe olacak “ dedi.

 

Baskil’in Beşbölük köyünde doğup büyüyen Mehmet Zafer,annesinin elini öpüp duasını aldı. Köydeki akrabalarıyla da fikir alışverişinde bulunan Mehmet Zafer, bütün köylerin sorunlarını çok iyi bildiğini, ilçe merkezinin zamanla liyakatsiz idareciler yüzünden adeta köy haline geldiğini ifade etti. Bir çok köyün Baskil ilçesinden daha gelişmiş olması bizi hakikaten üzüyor diyen Mehmet Zafer “ Güçlü bir yönetim kadrosuyla göreve talibiz. Hizmet için bürokrasi engeline takılıyoruz,İller Bankası’ndan gelen ödenek çok az gibi hiç etik olmayan ve belediye başkanlığına yakışmayan suni bahanelerin arkasına sığınmayacağız. Belediye başkanıysan bahane üretmeyecek,çare arayacak,çare bulacak ve ilçeye hizmet edeceksin. Yok eğer,”ben gelir elde edemiyorum,gelen ödenek neyse o” deyip makamı işgal etmeyeceksin. Bırakacaksın,işi bilenler gelecek ,halka hizmet edecek “ dedi.

 

 

BU KADAR YOKUN İÇERİSİNDE NASIL GELİŞECEKSİN !

 

 

 

Baskil ilçesinin Elazığ ve Malatya arasında olmasına rağmen atıl duruma getirilmesin de yanlış politikalar yüzünden olduğunu vurgulayan Mehmet Zafer “ konum itibariyle gelişmeye en müsait bir ilçe olacakken,gelişmeyi bir kenara bırakın da sürekli olarak gerileyen ve atıl duruma gelen bir ilçe olacaksın !  İşte bu durum şu ana kadar yapılan yanlış politikaların ürünüdür. Tarım arazilerin var,tarımın yok, meyve ağaçların var,meyveciliğin yok, tarihi ve turistik yerlerin var ,turistin yok. Sahilin var, ama sahil projen yok. Peki bu kadar yokun içerisinde nasıl gelişeceksin ? Bu mümkün değil. Bizler ,sahip olduğumuz varlığın değerini bilip,buna göre projelerimizi hazırladık. İşinin ehli ,profesyonel bir ekiple ilçemizi model,modern ve markta bir ilçe yapacağız.

 

SAHİL PROJEMİZLE İLÇEMİZİ BÖLGEDE CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ

 

 

 

Türkiye’de birkaç ilin sahip olduğu muazzam bir sahilimiz var ama bunu değerlendiremiyoruz diyen Mehmet Zafer,yapılacak olan sahil projesiyle Baskil’in bölgenin cazibe merkezi olacağını söyledi.

 

Devasa bir sahile sahibiz ama kıymetini bilemiyoruz diyen Zafer “ sahil kenarında yapılacak olan tesislerimizle bölgeye yerli ve yabancı çok sayıda turisti misafir edeceğiz. Mesire alanları, balık ve kavurma restaurantları, çocuk oyun alanları, kır düğün salonları,oteller ve alış veriş alanlarıyla halkımıza bu yörede eşsiz doğa manzarasıyla iç içe olmanın imkanını sunacağız. Su sporları, yat turizmi ile proje taçlandırılacak ve her sezon turst ağırlayacaktır. Ayrıca Elazığ ,Malatya başta olmak üzere komşu illerde bir çok vatandaşımız ailesiyle birlikte sahilimizin eşsiz manzarı eşliğinde tatil yapma imkanına kavuşacak “ dedi.

 

ALT YAPIMIZ  ÇAĞIN AYIBI HALİNDE

 

Baskil’de alt yapı sorununun çözülemediğini belirten Mehmet Zafer, Malatya’dan Baskil’e gelirken maalesef açıktan akan kanalizasyonun berbat kokusuyla karşılaşıyoruz. Aracın camlarını kapatmadan bölgeden geçmek imkansız. Bu ayıbı ortadan kaldıracağız ve kanalizasyon sorunu asla olmayacak “ dedi. 

 

BÖLÜNMÜŞ YOLUMUZU YAPACAĞIZ

 

 

 

Malatya ve Elazığ arasında olup gelişmeye en müsait ilçe olmasına rağmen yanlış politikalar yüzünden gelişemediğinin altını çizen Mehmet Zafer “ Kömürhan Köprüsü yapıldı,koca dağı delip bölünmüş tünel yaptılar. Muazzam bir yatırım. Ancak bu tünel yapılırken Baskil halkı adeta hiçe sayıldı,yok sayıldı. Tünelin çıkışını Baskil’e doğru yapıp,Elazığ yolunu ilçenin içinden geçirseydiler ilçemiz şu an en az yüz kat gelişmişti. Üç beş kat demiyorum, yüz kat gelişmişti diyorum. 

 

Bizler ne pahasına olursa olsun, maliyeti ne olursa olsun kesinlikle Malatya Elazığ arasında Baskil’den geçecek alternatif bir yol yapacağız. Yolun Malatya ve Elazığ yönünde tesisler kuracağız. Bu tesislerde konaklama alanalrı olacak,akar yakıt istasyonları ve ilçe halkının ürettiği yöresel ürünlerini pazarlayabileceği alanlar yapacağız. Hem yolu kullanılma açısından tercih sebebi yapacağız ,hem ilçemiz kalkınacak,hem halkımız ürettiği yöresel ürünleri burada satışa sunarak ekonomilerine katkıda bulunacaklardır.

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİM TESİSİ

 

Baskil’de hayvancılık konusunda besicilerimizi destekleyeceğiz ve tesislerimizde  süt ve süt ürünlerini işleyip Baskil markasıyla ülkenin her yerine pazarlayacağız. Pekmez,reçel,helva,salça , bulgur,fasulye,nohut,mercimek gibi tüm bakliyat ürünleri de üretilecek ,paketlenecek ve pazarlanacak.  Tekstil konusunda da ilçemiz müsait bir konumda. Hazır yatırımcılarımız var, bizler yatırımcılarımıza her türlü desteği vererek yatırımlarını ilçemize getirip hem sanayimizi geliştireceğiz,hem de gençlerimizin işsiz olmasına asla müsaade etmeyeceğiz “ dedi.

 

 

 

ÜRETEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE HİZMET EDECEĞİZ

 

Baskil’de bereketli toprakların olduğunu söyleyen Mehmet Zafer “  son derece elverişli arazilerimiz var, biz bu arazileri değerlendireceğiz. Profesyonel bir ekiple geliyoruz. Ekibimiz köy köy dolaşarak hangi köyde hangi ürün üretimde daha elverişli olacaksa o köyde o ürünün ekimi yapılacak,hasat kaldırılacak, paketleme tesislerimizde paketlenecek ve pazarlanacak. Bu alanda istihdam sağlanacak ve Baskil’de istihdam konusu tamamen tarihe karışacak. 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.