ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

YEŞİLYURT’UN KIRSAL BÖLGELERİNDEKİ TALEPLER TEKER TEKER ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

 

12 Kasım 2023 19:58
YEŞİLYURT’UN KIRSAL BÖLGELERİNDEKİ TALEPLER TEKER TEKER ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

 

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, 6 Şubat 2023 tarihindeki deprem felaketlerinden sonra nüfusu artan kırsal mahallelerden gelen talepleri teker teker çözüme kavuştururken, Banazı, Konak ve Horata Mahallelerinin olduğu bölgedeki ulaşım ağını rahatlatmak amacıyla başlatılan yol açma ve yol yenileme hizmetleri ise aralıksız devam ediyor.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Banazı, Konak ve Horata Mahallelerinin olduğu bölgede devam eden saha çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Banazı Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Uçak ile Konak Mahalle Muhtarı Cahit Işıldak, “ Depremden sonra mahallelerimizin nüfusu arttı, yeni evler yapılıyor, ara bağlantı yollarımızın yenilenmesi amacıyla Yeşilyurt Belediyesi ekipleri yoğun bir çaba sarf ediyorlar. Başkanımız Mehmet Çınar ve ekiplerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, Banazı, Konak ve Horata Mahalle Muhtarlarının destekleriyle nüfusu artan üç mahalleden gelen talepleri teker teker çözüme kavuşturduklarını söyledi.

Üç mahallenin ulaşım ağını yenilemek ve mevcut yolları daha akıcı hale getirmek için başlattıkları yatırımlara devam ettiklerini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz dağ tepe demeden bu bölgemize güzel ve kaliteli hizmetler getiriyorlar. Şehrimize en yakın lokasyonda bulunan, sert ve kayalık bir zemine sahip olmasından dolayı deprem öncesinde olduğu gibi deprem sonrasında vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği bu üç mahallemizin ulaşım ağını yenilemek için ekiplerimiz canla başla çalışıyorlar. Bağ ve bahçe işlerinin yoğun olduğu, havası ve iklimiyle güzel bir atmosfere sahip bu güzel bölgemizin yaşam kalitesini artırmak içinde elimizden geleni yapıyoruz. Bu bölgemizde yaşanan deprem felaketinden sonra nüfus artışıyla birlikte bozulan ve yıpranan yollarımızı yeni yatırımlarla konforlu hale getirmeye çalışıyoruz. Açılacak olan yollarımızda ise alt yapı malzeme serimleri devam ediyor, bölgede dört koldan çalışıyoruz. Muhtarlarımızın bu hizmetlerde büyük payı vardır, ekiplerimize yardımcı oluyorlar, destek veriyorlar, teşekkür ediyorum. Yatırımlarımızla bu bölgemizin gelişimine ciddi katkılar sunuyoruz. İlçemize ve bu mahallelerimizi daha fazla geliştirmek içinde var gücümüzle, gece gündüz demeden çalışıyoruz.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün rekor düzeyde saha yatırımları yaptığını hatırlatan Başkan Çınar, “ Bu yıl içerisinde 287 km sathi kaplama çalışması yaparak bu alanda rekor düzeyde bir yatırımın altına imza attık, sahada özveriyle çalışan ekiplerimizle gurur duyuyorum. Gündüzbey, Aşağıbağlar ve Tecde Mahalleleriyle bağlantı yollarına sahip olması nedeniyle alternatif yol güzergahında bulunan Banazı, Konak ve Horata mahallelerimizde 40 km yol yenileme ve sathi kaplama çalışması yaptık. Bunun yanı sıra yeni yol açma, sıcak asfalt serimi ve kilit taşı döşeme hizmetlerimizin yanı sıra diğer saha çalışmalarımızla birlikte bu bölgemizin yaşam seviyesini artıracak çok güzel yatırımlarda bulunduk. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize, mahalle muhtarlarımıza ve destek veren herkese canı gönülden şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.