ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Akçadağ Belediye Başkanlığına Murat Maskar AK Parti'den Aday

 

22 Kasım 2023 09:41
Akçadağ Belediye Başkanlığına Murat Maskar AK Parti'den Aday

Malatya'nın kadim ilçelerinden Akçadağ'da yerel Seçimlerde AK Parti'den belediye başkanlığına aday adaylığını açıklayan Murat  Maskar İlçede heyecan yarattı.

 

Malatya’nın kadim ilçelerinden Akçadağ’da yerel Seçimlerde AK Parti’den belediye başkanlığına aday adaylığını açıklayan Murat Maskar ismi İlçede heyecan yarattı.

 

        Hayatı Başarılarla dolu görev adamı Akçadağ’ın yetiştirdiği önemli bürokratlardan AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar Belediye Başkan aday adaylığı müracaat dosyasını AK Parti İlçe Başkanlığında Başkan Nuri Karadaş’a teslim ederek Akçadağ’a hayırlı olsun dedi.

  AK Parti Akçadağ Belediye Başkan A. Adayı Murat Maskar’ın aday olduğunu öğrenen Akçadağlılardan tebrik yoğunluğu gelirken Belediye Başkan Aday Adayı Maskar” 31  Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Akçadağ Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurumuzu yaptık.

 

          Kadim İlçemiz Akçadağ için çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun. İlçe Başkanımız Nuri KARADAŞ nezdinde tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum.”

 

          AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Nuri Karadaş ise müracaat dosyasını Akçadağ Belediye Başkan Aday Adayı Murat Maskar'dan teslim alarak İlçemize ve Partimize hayırlı olsun dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.