ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Fendoğlu, MEV Heyetini TBMM’de Ağırladı

 

19 Ocak 2024 15:50
Fendoğlu, MEV Heyetini TBMM’de Ağırladı

Fendoğlu, MEV Heyetini TBMM’de Ağırladı 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Yönetimini, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) ağırladı. Fendoğlu, yaklaşık 40 yılda 33 bin öğrenciye burs veren Malatya Eğitim Vakfı’nın Malatya’nın gözbebeği kuruluşlarından birisi olduğunuda ifade etti. 

 

MEV Başkanı Mustafa Necati Tecdelioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MEV Ankara şubesi Yönetim Kurulu üyelerini TBMM’de ağırlayan Fendoğlu, burada MEV Yönetimi ile yapılacak çalışma ve projeler konusunda istişarede bulundu.

 

MHP Malatya Fendoğlu ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Bugün Malatya Eğitim Vakfı'mız misafirimizdi. TBMM tarafından Üstün hizmet Ödülü ile onurlandırılmış kurulduğu 1985 yıldan günümüze kadar Ülkemizin ve Malatya'mızın geleceği için binlerce gencimizin eğitim hayatına destek vermiş Malatya Eğitim Vakfı'mızın Başkanı, Başkan Yardımcıları ve yönetim Kurulu üyelerimiz ile Malatya'mızın geleceği için yapılacak işleri istişare ettik.

 

Ziyaretlerinden dolayı Malatya Eğitim Vakfı'mızın değerli yönetim kurulundaki Malatya sevdalısı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Fendoğlu, “Yaklaşık 40 yıldır Malatyalı binlerce gence burs sağlayarak devletimize ve milletimize hizmet eden nesillerin yetişmesine katkı sunan Malatya Eğitim Vakfımızın yönetimini Gazi Meclisimizde misafir ederek, Malatya’nın geleceği ve sorunlarına yönelik istişarede bulunduk. Şimdiye kadar 33 bin gence burs veren Malatya Eğitim vakfı, Malatyalıların gözbebeğidir.” açıklamasını da yaptı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.