ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Hanımefendi Hanife Yazıcı’dan İlimizdeki Ailelere Ziyaret

 

24 Ocak 2024 20:59
Hanımefendi Hanife Yazıcı’dan İlimizdeki Ailelere Ziyaret

 

Vali Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, 2. Ordu Komutanı Korg. Metin Tokel’in eşi Zennure Tokel, 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ’un eşi Ayşe Altuğ, Koordinatör Kaymakam Tarık Emre Uşen, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın’ın eşi Mukaddes Altın, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdürü Bülent Hancı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar ve Yeşilyurt Sosyal Yardımlaşma Müdürü Sevgi Şahin, Yeşilyurt ilçemizde ikamet eden ailelere ziyaret gerçekleştirdi.

Hanımefendi Hanife Yazıcı, “Sosyal yardımlaşmanın gelişmemiş olduğu toplumlarda başta huzur olmakla beraber yaşam kalitesi, insan sağlığı ve birçok sosyal gelişim geride kalır. Bu amaç doğrultusunda bizlerde devlet olarak, tüm vatandaşlarımıza her türlü desteği vererek yanlarında olmaya çalışıyoruz.” dedi. 

Ziyaretleri esnasında Hanımefendi Hanife Yazıcı, ailelerle bir süre sohbet ederek, onların sorun ve taleplerini dinledi.

Devletin desteğini yanında hisseden aileler ise; Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyete, ziyaretlerinden duydukları memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür ettiler. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.