ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Vali Ersin Yazıcı’nın Miraç Kandili Mesajı

 

05 Şubat 2024 20:39
Vali Ersin Yazıcı’nın Miraç Kandili Mesajı

Vali Ersin Yazıcı’nın Miraç Kandili Mesajı

Üç ayların feyz ve bereketini idrak edeceğimiz mübarek gecelerden olan Miraç Kandili’ne ulaşmanın bir kez daha huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Peygamber Efendimizin mucizelerinden olan Miraç; Peygamberimizin Cenab-ı Allah'ın yüksek huzuruna kabulüdür ve onun şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükselişidir. Hz. Peygamberimizin, insanlığa sunduğu değerleri anlayıp hayatımızı onun yüce ahlâkıyla güzelleştireceğimiz bir tazelenme, arınma mevsimi olarak görülen bu mübarek gecede; insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışarak, bu gece vesilesiyle, insanları birbirine yaklaştıracak, sevgi ve kardeşlik iklimini sağlayacak tavırlar sergilemenin yollarını aramalıyız. İnsani meziyetlerimizin her daim canlı tutulmasına gayret göstermeliyiz.

Dileğimiz odur ki, bu mübarek gecede ettiğimiz dualar; ülkemizde ve dünyada bütün felaketlerin yaralarının sarıldığı, Miraç değerlerinin tüm insanlığın hayrına vesile olduğu, yükseliş ve yücelişimizin nefislerimizden başlayarak dalga dalga toplumun her kesimini kuşattığı, insanlığın ortak huzurunu tehdit eden terör, şiddet, savaş ve düşmanlığın yerini barış ve huzura bıraktığı bir döneme vesile olur.

Müslümanlar için ilahi rahmet ve lütuflarla dolu olan bu gecenin insanlık için huzur, barış ve kurtuluşa vesile olmasını temenni ediyor, tüm İslam Aleminin Miraç Kandili’ni en kalbi dileklerimle kutluyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.