ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Çürük zemine sınırsız kat ve imar izni verenler Malatya’yı yeniden ayağa kaldıramaz”

 

21 Şubat 2024 13:45
Çürük zemine sınırsız kat ve imar izni verenler Malatya’yı yeniden ayağa kaldıramaz”

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Depremin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen bir konteyner bile alamamış olan binlerce esnaf 31 Mart'ta sandıkta gereğini yapacaktır. Malatya’yı 20 yıldır bilinçli ve planlı bir şekilde çürük beton yığını haline getirmekten sorumlu olan zihniyet, aynı sorunun çözümü olamaz. Çürük zemine sınırsız kat ve imar izni verenler, yıkılmasında sorumlu oldukları Malatya’yı yeniden ayağa kaldıramaz. Çare ahlaklı belediyeciliktir, çare Yeniden Refah Partisidir.” dedi.

 

Mahalle ve ev  ziyaretlerinde konuşan Bilal Yıldırım, “Yeniden Refah Partisi, Milli Görüş çizgisinde yoluna devam ediyor. Malatyalıların derdine çare bulmak ve depremin yaraları daha hızlı sarmak için Malatya’nın tüm ilçelerinde seçimi kazanmak üzere yolumuza ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Milli Görüş belediyeciliği Malatya’da şahlanacak, Malatya’da ahlaklı belediyecilik kazanacaktır.” ifadelerini kaydetti.

 

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Malatyalılar hem depremden dolayı kanayan yarasının acısını çekiyor, hem ekonomik krizin sıkıntılarını yaşıyor. 120 binden fazla vatandaş konteynerde hayat mücadelesi veriyor, vatandaş başını sokacak ev, esnaf işini kuracak iş yeri bulamıyor. Malatyalılar bu kadar ağır yükü sırtlamış iken, 1 yılda sadece yüzde 7 oranında konut yapanları, 1 tane bile işyeri yaptıramayanları artık taşımak istemiyor.  Kura çekmeyi bile beceremeyenler için Malatyalılar 31 Mart'ta sandık başına gittiğinde gereğini yapacaktır. Depremin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen bir konteyner bile alamamış olan binlerce esnaf 31 Mart’ta sandıkta gereğini yapacaktır. Malatyalılar; şehri kuralsız, kontrolsüz ve plansız bir şekilde yönetmek ve inşa etmek isteyen zihniyete teslim olmayacaktır. Malatya’yı 20 yıldır bilinçli ve planlı bir şekilde çürük beton yığını haline getirmekten sorumlu olan zihniyet, aynı sorunun çözümü olamaz. Çürük zemine sınırsız kat ve imar izni verenler, yıkılmasında sorumlu oldukları Malatya’yı yeniden ayağa kaldıramaz. Çare ahlaklı belediyeciliktir, çare Yeniden Refah Partisidir. Malatya’mıza sahip çıkalım.” dedi.

 

Bilal Yıldırım, “Kalıcı deprem konutları için gerçekleştirilen kura çekiliş sonuç listelerinin kamuoyuna açıklanması için tekrar çağrıda bulunuyoruz; yüreğiniz yetiyorsa buyrun listeyi açıklayınız.” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.