ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

FIRAT EDAŞ, MALATYA’DA ELEKTRİK DAĞITIM MERKEZİ BİNALARINI YENİLİYOR

 

22 Şubat 2024 23:55
FIRAT EDAŞ, MALATYA’DA ELEKTRİK DAĞITIM MERKEZİ BİNALARINI YENİLİYOR

Depremin ilk saatlerinden itibaren Malatya’da kesintisiz enerji çalışmalarını sürdüren Fırat EDAŞ, bölgedeki yenileme faaliyetlerine bir yenisini ekledi. Fırat EDAŞ Malatya İl Müdürlüğü ekipleri, kentin elektrik şebekesinde bulunan toplam 856 adet dağıtım merkezi binasına ilişkin risk değerlendirmesi yaparak, 92 adet binayı yenilemek için çalışmalara başladı.

196,7 milyon TL yatırımla hayata geçirilen proje kapsamında, toplamda 92 adet dağıtım merkezi binasının yenilenmesi hedefleniyor. Bugüne kadar riski yüksek olan 46 adet dağıtım merkezinin enerjilendirilmesi tamamlanırken, düşük riskli 46 adet binanın ise tesis yenileme çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Müşteri memnuniyeti önceliği ile kaliteli ve kesintisiz elektrik arzı için çalışan Fırat EDAŞ ekipleri, “Depremin ilk gününden itibaren kentimizde yaşanan olumsuzlukları en aza indirmek için faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Malatya’nın kesintisiz enerji ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yatırım planımız çerçevesinde yeni projeler hayata geçirmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.