ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

MALATYALILARIN BAĞIMSIZ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GEZER’E İLGİSİ BÜYÜK  

 

26 Şubat 2024 05:49
MALATYALILARIN BAĞIMSIZ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GEZER’E İLGİSİ BÜYÜK   

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Niyazi Mısri Caddesinde kurulan pazarı gezdi, esnafla kahvaltı yaptı, sohbet etti, esnafın yaşadığı sorunları dinledi.

 

Malatya’da tüm sorunlar üzerine hazırladıkları çözüm odaklı projeler ile seçmenin dikkatini çeken Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında toplumun her kesimi ile bir araya gelip sorunlarını dinliyor, göreve geldiklerinde şehrin sorunlarını çözmek adına ürettikleri projeleri anlatıyor. 

Güne Niyazi Mısri Caddesi üzerinde kurulan Pazar yerini ziyaret ile başlayan Prof. Dr. Gezer, esnafı tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Esnafın sıcak ve samimi misafirperverliği ile karşılanan Gezer, sabah kahvaltısına da yine esnafın sofrasına konuk oldu.

Prof. Dr. Gezer’i yakından takip ettiklerini belirten esnaflar, Malatya için bilgi ve projeleri olan adayların bu seçimde göreve gelmeleri gerektiğini belirterek bu seçimde bağımsız aday İbrahim Gezer’i destekleyeceklerini ifade ettiler.

Prof. Dr. Gezer daha sonra Yeşilyurt ilçesi sınırlarında bulunan Samanköy Konteynet Kent’i ziyaret etti. Burada da tek tek tüm konteynerleri dolaşarak depremzede vatandaşların sorunlarını dinleyen Gezer, göreve geldiklerinde Malatya’da kalıcı konutlarının yapımının hızlanması adına konunun takipçisi olacaklarını ayrıca Büyükşehir Belediyesi olarak da konut üreterek bu sorunu çözmeye gayret göstereceklerini söyledi.

Konteyner Kent sakinleri ise şu ana kadar ilk kez bir adayın kapılarını çaldığını ifade ederek ilgisinden dolayı Gezer’e teşekkür ettiler ve seçimde destek sözü verdiler.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Gezer daha sonra Yeşiltepe Mahallesinde Yeşil-Der’i ziyaret etti. Burada Dernek Başkanı Mümtaz Toy ve yönetimi ile bir araya gelen Gezer, mahalle sakinleri ile de buluştu.

Malatya’yı hızla ayağa kaldıracaklarını ve 5 yılda deprem bölgesinin en çabuk toparlanan ili yapacaklarını ifade eden Gezer, işsizlik ve yoksulluğu da ortadan kaldırma adına belediye olarak projelerini olduğunu söyledi.

Malatya’nın bu kötü gidişatına artık dur demenin vaktinin geldiğini de ifade eden Prof. Dr. Gezer, göreve geldiklerinde “Malatya’da bir kalkınma seferberliği başlatmamız lazım. Göreve gelir gelmez İnşallah her alanda ciddi bir kalkınma seferberliğini başlatacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.