ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

BAŞKAN ŞENGÖNÜL'DEN ÜLKÜ OCAKLARI'NIN FAALIYETLERİNİ ENGELLEMEYE ÇALIŞANLARA UYARI

 

05 Mart 2024 02:47
BAŞKAN ŞENGÖNÜL'DEN ÜLKÜ OCAKLARI'NIN FAALIYETLERİNİ ENGELLEMEYE ÇALIŞANLARA UYARI

BAŞKAN ŞENGÖNÜL'DEN ÜLKÜ OCAKLARI'NIN FAALIYETLERİNİ ENGELLEMEYE ÇALIŞANLARA UYARI

Ülkü Ocakları, Türk milletinin özünü, geleneklerini koruyan ve yaşatan ulvi bir yapılanmadır. Toplumun ihtiyaç duyduğu her yerde, her alanda çalışmalarıyla aziz milletimizin de göz bebeği olmuştur.

Teşkilatımızın bel kemiği; şahsiyet abidesi, bir neslin var oluş kavgasını veren ortaöğretim gençlerimizin onurlu mücadelesi birtakım kendini bilmez dünü belli, yarını meçhul kimseler tarafından dikkat çekmiş ve hazımsızlağa sebep olmuştur. Ailesinden feragat ederek kendini ihtiyaç sahiplerine, depremzedelere ve milletimizin hizmetine adayan yiğitlerimiz 6 aya aşkın süredir Aş Evi’mizde yardım faaliyetlerini sürdürmektedir. Gelinen son noktada, gençlik ateşini eğitimle, bilim ve teknolojiyle harlayan Ülkü Ocakları’nın faaliyetlerinden rahatsızlık duyan, Ülkü Ocakları’nı bir siyasi yarış içine çekmeye çalışan sığ görüşlü idareciler; gençlerimizin faaliyetlerine ket vurmak için bir çaba içerisine girmiş, kokuşmuş zihniyetlerinin dillerine vuran eğreti sözleri kulağımıza gelmiştir. 

Malatya Ülkü Ocakları olarak başlatmış olduğumuz ve aylardır devam eden depremzede ve öğrencilerimiz için yapılan çorba ikramımızı engellemeye çalışan Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Fatma Aliye Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yöneticileri neden rahatsız olmuşlardır? Öğlen arası öğrencilerimizin içeceği sıcak bir çorbaya engel olmak nedendir? Bu faaliyeti engellemeye çalışırken sarf ettikleri "HDP'de dağıtır o zaman" sözlerindeki kasıt hangi çevrelere hangi terörle iltisaklı yapılara göz kırpmaktadır? Şayet böyle değilse bu ayrımı yapamayacak sözüm ona eğitimciler çocuklarımıza ne verebilecektir? 

Teşkilatımızın yiğitleri, 7 kıtada at süren asil milletimizin refleksini göstermiş, kokuşmuş zihniyetlere gereken cevabı vermiştir. Ülkü Ocakları'nı hedef alanlar bir değil bin defa düşünmeli, ihanetin bağrına saplanan hançerimizin hedefine oturup oturmayacağını iyi tahlil etmelidir.

Bilinmelidir ki; neye ve kime hizmet ettiği belli olmayan çevrelerin yapmış olduğu bu engelleme çırpınışları boşadır. Ülkü Ocakları’nın çalışmaları geleceğe yön vermeye devam edecektir.

Bir adım geri duran ve faaliyetlerini kat kat artırarak devam ettirmeyen Namerttir.

Turgay Şengönül

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.